Έντυπη Έκδοση

Το κλαρίνο ενώνει Δεξιά και Αριστερά

Τον πολιτικό κόσμο από την Αριστερά μέχρι τη Δεξιά και δύο εφημερίδες κατόρθωσε να ενώσει η προσωπικότητα του αείμνηστου κλαρινίστα Τάσου Χαλκιά, κατά την προχθεσινή συνάντηση στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου «Ιανός».

Στην παρουσίαση του βιβλίου της συναδέλφου και συγγραφέως Αννας Στεργίου: «Τάσος Χαλκιάς: Το φύσημα του θεού», Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Α. Κεφαλογιάννης, από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο γενικός γραμματέας, Μόσχος Κορασίδης, ο ειδικός γραμματέας Δημήτρης Ιατρίδης, προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης και πολύς κόσμος. Για το βιβλίο μίλησαν ο διευθυντής της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», Βαγγέλης Δεληπέτρος κι από την «Εφημερίδα των Συντακτών» ο αρθρογράφος Γιώργος Σταματόπουλος.

Ηταν μια βραδιά που η συγκίνηση περίσσευε στα μάτια του Λάκη Χαλκιά, με τον Γιώργο Κοτσίνη να παίζει, ύστερα από 25 χρόνια, με το κλαρίνο του αείμνηστου μπαρμπα-Τάσου. Η αίθουσα κατάμεστη από κόσμο που άντεξε επί ώρες στην ορθοστασία, ενώ μερικοί όταν άρχισαν τα όργανα, έσυραν και το χορό! Ομορφη βραδιά σε μνημονιακούς καιρούς.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Βιβλίο
Εκδηλώσεις
Παρουσίαση βιβλίου