Έντυπη Έκδοση

«Κοντά στη σύλληψη των τριών του Διστόμου» λέει η Αστυνομία

Πιο κοντά στη σύλληψη των τριών καταζητουμένων για τη ληστεία στο Δίστομο βρίσκεται η Αστυνομία, ύστερα από τα νέα ευρήματά της σε σπίτι στη Νέα Μάκρη και ο κλοιός γύρω από τους Γεώργιο Πετρακάκο, Σπύρο Δραβίλα και Σπύρο Χριστοδούλου στενεύει περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε βιολογικό υλικό από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το οποίο ταυτίζεται με αυτό που έχει ήδη βρεθεί σε αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με πολλές εγκληματικές πράξεις. Ειδικότερα, ο πρώτος άνδρας συνδέεται με το ταχύπλοο σκάφος που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι ληστές τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας στις 22.8.2014, με καπέλο τζόκεϊ που εγκαταλείφθηκε ύστερα από ληστεία τράπεζας στις 17.4.2008 στον Χολαργό Αττικής και με χειρουργικό γάντι που άφησαν πίσω τους δράστες ληστείας τράπεζας στις 23.7.2010, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Το βιολογικό υλικό του δεύτερου άνδρα από το σπίτι στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με αυτό που βρέθηκε στο ταχύπλοο σκάφος, καθώς και σε κλεμμένο αυτοκίνητο που εγκαταλείφθηκε στη Βάρη Αττικής το 2007, επί του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα του Σπύρου Δραβίλα.

Τέλος, ο τρίτος άνδρας συνδέεται μέσω του βιολογικού του υλικού με το ταχύπλοο σκάφος, με διαμέρισμα στην οδό Μ. Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας, και με αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007 σε κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο κατείχε ο Σπύρος Χριστοδούλου.

Επιπλέον, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από τις ληστείες στο Δίστομο και τον Μαραθώνα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικές-Δικαστικές έρευνες
Τρομοκρατία
Αστυνομικό ρεπορτάζ