Έντυπη Έκδοση

Αγώνας δρόμου και... αγωνίας στον Πανιώνιο

Κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος της προσπάθειας που κάνουν στο «και ένα» στον Πανιώνιο, προκειμένου να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά όλα δείχνουν πως «σήμερα είναι η μέρα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και σήμερα το πρωί θα συνεχιστεί ο αγώνας δρόμου για την καθυστερημένη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων και κυρίως της εγγυητικής επιστολής, που είναι και το «διαβατήριο» (υπό προϋποθέσεις) για την ΕΕΑ. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηλίας Λιανός προσπάθησε χθες να ανανεώσει την εγγυητική που έχει ισχύ μέχρι τις 31.12.2014, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού η τράπεζα απαιτούσε την ύπαρξη Διοικητικού Συμβουλίου, αφού η εγγυητική δεν αφορά ιδιώτη, αλλά Ανώνυμη Εταιρεία. Ετσι σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στο υπουργείο Εμπορίου το «υπηρεσιακό» Δ.Σ. της ΚΑΕ, προκειμένου αμέσως μετά να «βγει» η εγγυητική.

Ακολούθως, αντιπροσωπεία παραγόντων της ομάδας θα μεταβεί στα γραφεία της ΕΕΑ στο Μαρούσι, ελπίζοντας στην επιείκειά της, ώστε να πάρουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό. Οσον αφορά τον ΕΣΑΚΕ, αναμένει τις εξελίξεις προκειμένου να συμπληρωθεί η 14άδα των ομάδων της Α1. Η περίπτωση της Καβάλας, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριζαν χθες υψηλόβαθμα στελέχη της λίγκας, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει ως «αντικαταστάτρια» του Πανιωνίου, αφού η συγκεκριμένη ΚΑΕ βρίσκεται υπό εκκαθάριση εδώ και αρκετό καιρό και για να... ξεμπλέξει χρειάζεται και χρόνος και κυρίως χρήμα, που όμως δεν υπάρχουν.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικό ρεπορτάζ
Μπάσκετ
Πανιώνιος