Έντυπη Έκδοση

Ο Αγγελος σώζει το ταμείο

Τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ γλίτωσε από το ταμείο του ΠΑΟΚ η πολιτική του Αγγελου Αναστασιάδη, να στηρίξει και να αναδείξει μέσα από τη σκληρή δουλειά παίκτες από τη β' ομάδα του Δικεφάλου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «εσωτερικές μετεγγραφές» τους Γιώργο Κατσικά, Φάνη Τζανδάρη, μετά την προχθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, όμως δεν είναι μόνο αυτοί. Μετεγγραφή μπορεί να θεωρηθεί και ο ανεβασμένος και αναντικατάστατος πλέον Κίτσιου, ο πιο έμπειρος αλλά μέσα στην αμφισβήτηση Σκόνδρας, ακόμη και ο διεθνής Τζιόλης. Με τον Κατσικά, πάντως, που όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβριζαν πέρσι και πρόπερσι, ο Αναστασιάδης έκανε διάνα, όπως και με το νεαρό Τζανδάρη, που κέρδισε ήδη θέση βασικού, ενώ από πίσω έρχονται κι άλλοι, όπως ο Πόζογλου και ο Σαββίδης.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόσφατα ο Βραζιλιάνος Κριστιάν Μπαρόνι ζητούσε 1,8 εκατ. για να παίξει στη μεσαία γραμμή, εκεί που τώρα ο Αναστασιάδης έχει Τζιόλη, Κάτσε, Κίτσιου, Τζανδάρη, Περέιρα, αλλά και ότι όλοι οι αμυντικοί που προτείνονταν στον ΠΑΟΚ έκαναν πάνω από 600-700 χιλιάδες, τότε εύκολα το ποσόν που γλίτωσε ο ΠΑΟΚ από τις μετεγγραφές που δεν έκανε αγγίζει, μαζί με τις προμήθειες των μάνατζερ και την Εφορία, τα 3 εκατ. ευρώ, ίσως και να τα ξεπερνά.

Εμπιστοσύνη

Τα λόγια του ίδιου του Αναστασιάδη, που δεν χαλαρώνει καθόλου τους ρυθμούς (προπόνηση χθες κανονικά, παρ' ότι έπαιξαν προχθές, αφού αύριο έχει Κύπελλο με την Καλαμαριά), είναι αρκετά για να αντιληφθεί κανείς τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ με τα Ελληνόπουλα: «Αυτά τα παιδιά θέλουν εμπιστοσύνη, δεν υπήρχε εμπιστοσύνη και ούτε ακόμη υπάρχει, με την πρώτη ευκαιρία θα τους κάνετε κομμάτια πρώτα εσείς. Αυτό συμβαίνει με τα Ελληνόπουλα. Εμείς προσπαθούμε να απονέμουμε δικαιοσύνη, ο Τζανδάρης είναι μετεγγραφή, ο Κατσικάς είναι μετεγγραφή και υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μετεγγραφές».

Και οι παίκτες, φυσικά, πίνουν νερό στ' όνομά του. Ιδού τι δήλωσε ο Κατσικάς μετά το προχθεσινό 0-1, όπου ήταν από τους κορυφαίους: «Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κ. Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θέλω να ανταποκριθώ σε αυτή την εμπιστοσύνη. Σίγουρα όλα τα παιδιά προσπάθησαν για να έρθει αυτή η νίκη και αυτό μετράει. Τα παιχνίδια βοηθάνε για να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Και σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να συνεχίσουμε και για τα επόμενα παιχνίδια».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Εξωτερικών
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο