Ηλεκτρονική Έκδοση

Πανούσης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ»

Τελευταία ενημέρωση:

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Πανούσης, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο για «μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής αυλικών». Ο Γ. Πανούσης διέψευσε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μη παρουσία του στο συνέδριο, λέγοντας: «Η απάντηση - δήλωση μου στο ΒΗΜΑ FM «δεν θα είμαι» αναφέρεται στο ερώτημα αν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και δεν σχετίζεται με την παρουσία και τη συμμετοχή μου στο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Πανούσης είπε πως θεωρεί πως μοιάζει με φάρσα «η δημοκρατικοφάνεια του "ό,τι πει το συνέδριο", λες και δεν στήνονται συνέδρια, ή όλα έρχονται με διαφάνεια».
 
«Μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής όλων αυτών των αιώνιων αυλικών ή των ηγεσιών», πρόσθεσε και συνέχισε: «Δεν θα είμαι (υποψήφιος), είναι ξεκάθαρο. Αν έφευγε ο κ. Κουβέλης και δεν ήταν υποψήφιος, θα ήταν ένα θέμα προς συζήτηση». 
 
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ άσκησε έντονη κριτική στους χειρισμούς του πρόεδρου του κόμματος. «Αν ήμουν ο κ. Κουβέλης», τόνισε, «δεν θα κατέβαινα υποψήφιος. Εκκρεμεί αυτήν τη στιγμή η παραίτησή του και πρέπει να διαχειριστεί το -τι να πω τώρα; Το 0,5%; Το 0,7% Το 1%; Ποια στρατηγική; Αυτό είναι ένα θαύμα τώρα. Ότι θα γίνει, λέει, ολική επαναφορά… Με ποιους; Με ποιο χρονοδιάγραμμα; Με ποιον πολιτικό χρόνο;».
 
Σύμφωνα με τον κ. Πανούση, «μοιάζει να είναι σαν αυτοσκοπός, ένα συνέδριο με φρου-φρου κι αρώματα όπου ακούγεται γενικώς ότι πρέπει να επιζήσει η ανανεωτική αριστερά για το έθνος κλπ και θα συζητήσει την επανεκλογή του κ. Κουβέλη, ο οποίος είχε παραιτηθεί». 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΗΜΑΡ