Ηλεκτρονική Έκδοση

Αιμοδοσία από την ΟΛΜΕ

Πολύμηνη αιμοδοσία των καθηγητών σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει η ΟΛΜΕ: "Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας για την δημιουργία δικτύου εθελοντών αιμοδοτών καθηγητών και καθηγητριών διοργανώνουμε από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι το Γενάρη του 2015, Ημέρες Εθελοντικής Αιμοδοσίας Καθηγητών και Καθηγητριών. Οι αιμοδοσίες είναι αφιερωμένες στην 5η Οκτώβρη, Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ευχαριστεί από καρδιάς τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ καθώς και τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα στην πρωτοβουλία της ομοσπονδίας μας για την δημιουργία Πανελλαδικού Δικτύου Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών. Καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ όλη της χώρας να οργανώσουν εθελοντικές αιμοδοσίες των συναδέλφων μας στην περιοχή τους.

 

Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, η επιτυχία της δημιουργίας ομάδων εθελοντών αιμοδοτών καθηγητών σε μόνιμη βάση στις ΕΛΜΕ και ο συντονισμός των ενεργειών μας σε επίπεδο ΟΛΜΕ, έχει ως στόχο:
α) την ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας στο πολύ σημαντικό θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την εξασφάλιση της ενεργούς συμμετοχής τους,
β) τη συμβολή των εκπαιδευτικών στις αυξημένες ανάγκες αίματος της χώρας μας, που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (π.χ. πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, νεφροπαθείς κ.ά.) ή περιπτώσεις έκτακτων κοινωνικών αναγκών (π.χ. πόλεμος, σεισμός κλπ) και
γ) να είναι δυνατή η προσφορά αίματος στους συναδέλφους μας ή σε συγγενικά μας πρόσωπα σε περιπτώσεις που αυτό είναι αναγκαίο".
 
Στην Αθήνα οι αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθούν:
στην ΟΛΜΕ
Ερμού και Κορνάρου 2, 6ος όροφος,
την Παρασκευή 3-10-2014
 
στην ΕΛΜΕ Ελευσίνας
2Ο Γεν. Λύκειο (Πυρουνάκειο), Ιερά Οδός & Παγκάλου, Ελευσίνα,
τη Δευτέρα 29-9-2014
 
στην Α-Γ ΕΛΜΕ Β΄ Αθήνας
2Ο ΕΠΑΛ, Έλλης 3 και Αγ. Παρασκευής, Χαλάνδρι,
τη Δευτέρα  10-11-2014
 
στην ΕΛΜΕ Καλλιθέας  – Ν. Σμύρνης
Σχολικό συγκρότημα Αγίου Νικολάου, Καλλιθέα,
την ΠΕΜΠΤΗ 13-11-2014
 
στην  ΕΛΜΕ Γ Αθήνας
Ταϋγέτου 60 (Γραφεία ΕΛΜΕ, Πολιτιστ. Γκράβας)
την ΠαρασκευήΗ 28-11-2014
 
στην  ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας
ΕΠΑΛ Ελληνικού, Ελ. Βενιζέλου 2-4
την Παρασκευή 23-1-2015
από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 13.00 μ.μ.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αιμοδοσία
ΟΛΜΕ