Ηλεκτρονική Έκδοση

Με Καραμανλή και Μητσοτάκη οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 της Ν.Δ

Εικόνα πανστρατιάς και συστράτευσης θέλει να δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την παρουσία των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων Κώνσταντίνου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Σύμφωνα με εγκυρες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλης θα είναι παρών στο Athos Pallas το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το 1ο συνέδριο της Ν.Δ και στην εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 4 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Στη δεύτερη εκδήλωση θα παραστεί ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει στη Χαλκιδική για λόγους υγείας καθώς πρόσφατα είχε νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική στα Χανιά με πνευμονία.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν και ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης, όπως οι Πέτρος Μολυβιάτης, Αχιλλέας Καραμανλής, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Σταυρός Δήμας και Δημήτρης Σιουφας, αλλά και πρόσωπα όπως οι Αντώνης Σγαρδέλης, Άγγελος Μοσχονάς, Άγγελος Μπρατάκος, Δημήτρης Δημόπουλος και Παναγιώτης Δέντσορας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία