Έντυπη Έκδοση

Πού να βρουν το δίκιο τους οι παίκτες...

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι δύο ποδοσφαιριστές, ο Στάθης Ταυλαρίδης και ο Γιώργος Γεωργίου, έχουν στα χέρια τους αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που τους οφείλει ο ΟΦΗ (σε μηνιαίες δόσεις), αλλά εδώ και πέντε μήνες δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ.

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται... Οι δύο ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ζήτησαν από τη Σούπερ Λίγκα να ενεργοποιηθούν οι προβλεπόμενες ποινές κατά της κρητικής ΠΑΕ (αφαίρεση βαθμών), αλλά ούτε κι αυτό έγινε. Η διοργανώτρια αρχή πάτησε πάνω σε μία δικαστική απόφαση που κέρδισε ο ΟΦΗ, βάσει της οποίας παγώνουν όλα τα χρέη που έχει. Αν η Λίγκα είχε τηρήσει το γράμμα των κανονισμών, η κρητική ομάδα θα είχε αποβληθεί από το πρωτάθλημα, γιατί απαγορεύονται οι προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια για αθλητικές υποθέσεις. Χθες, οι δύο ποδοσφαιριστές σε κοινή ανακοίνωση αναφέρουν ότι «η εξόφληση των απαιτήσεών μας, που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, διακανονίσθηκε σε 33 μηνιαίες και συνεχόμενες δόσεις βάσει αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ... Η ΠΑΕ ΟΦΗ πλήρωσε για τελευταία φορά και με καθυστέρηση τη δόση Απριλίου 2014. Εκτοτε, όχι μόνο αρνείται να πληρώσει, αλλά επιπλέον αρέσκεται σε δημόσιες τοποθετήσεις, στις οποίες αναφέρει επανειλημμένως και γενικώς τη λέξη εκβιαστές».

Πλέον, οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου εξετάζουν το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν «το πετυχημένο παράδειγμα της ΠΑΕ ΟΦΗ, αναζητώντας και εμείς τη δική μας προστασία στους νόμιμα θεσπισμένους "εξωποδοσφαιρικούς" δικαστικούς και μη θεσμούς». Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υπερπλήρες από δεκάδες νόμους και κανόνες που συνήθως δεν εφαρμόζονται για να διευκολυνθούν οι ομάδες. Γι' αυτό οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου είναι απλήρωτοι από τον ΟΦΗ εδώ και 2,5 χρόνια, αλλά η ΠΑΕ κάνει κανονικά μετεγγραφές...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια