Έντυπη Έκδοση

ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ... ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Φήμες συνεργασίας

Η φημολογούμενη συνεργασία του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη νέα κίνηση του ΟΠΑΠ για τον ηλεκτρονικό «τζόγο» που αφορά στα διαβόητα «φρουτάκια» ή «κουλουχέρηδες» έκανε γρήγορα το γύρο της Βόρειας Ελλάδας.

Για τον ηλεκτρονικό τζόγο θα συνεργαστούν Σαββίδης-Μελισσανίδης; Για τον ηλεκτρονικό τζόγο θα συνεργαστούν Σαββίδης-Μελισσανίδης; Οπως και οι φωτογραφίες με τους εναγκαλισμούς του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ με τον ομόλογό του και φίλο του (στον εορτασμό της Παναγίας Σουμελά), επικεφαλής της ΑΕΚ, αλλά και από το γάμο του γιου του βουλευτή Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη. Εκεί όπου ο Σαββίδης χορεύει ποντιακούς χορούς με τον Μελισσανίδη, στιγμιότυπα που δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους φίλους του ΠΑΟΚ, που τα σχολίασαν ενθυμούμενοι τις παρόμοιες στιγμές αβροφροσύνης με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου.

«Πρόσεξε, Ιβάν, μήπως την πάθεις όπως και με τον Αλαφούζο!» γράφουν ορισμένοι οπαδοί στο Διαδίκτυο απευθυνόμενοι στον ιδιοκτήτη της ομάδας τους, που είναι προφανές ότι επεκτείνει υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Κάτι που δεν φαίνεται να βλάπτει το μεγάλο στόχο του φίλαθλου κόσμου της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που είναι το πρωτάθλημα, άρα και ουδόλως ενοχλεί. «Ας δυναμώνει ο Ιβάν και κάποια απ' τα λεφτά του ας δίνει στην ομάδα, όπως έδωσε τόσα ήδη, και θα έρθει η ώρα μας» τονίζουν άλλοι, στις ίδιες αναφορές ανησυχίας για τις «συμμαχίες» του ιδιοκτήτη τους. Το «φλερτ» Μελισσανίδη - Σαββίδη δεν στοιχειοθετεί, μέχρι στιγμής, «συμμαχία» κατά του Ολυμπιακού, πέραν των επιχειρηματικών κινήσεων των δύο ανδρών.

Καμία δημόσια τοποθέτηση δεν έχει γίνει επ' αυτού, άλλωστε η ΑΕΚ του Μελισσανίδη είναι ακόμη στη Β' Εθνική και ο «αντίπαλος» δεν είναι «ορατός» επί του αγωνιστικού. Στην «ασπρόμαυρη» φίλαθλη κοινή γνώμη πάντως απ' τη μια τονίζεται η ανάγκη για να καταπέσει η ερυθρόλευκη κυριαρχία, απ' την άλλη όμως υπογραμμίζεται και ο κίνδυνος στο τέλος να μείνει ο ΠΑΟΚ πάλι εκτεθειμένος από τέτοιες «λυκοφιλίες» όπως λένε για αυτήν με τον πρόεδρο του ΠΑΟ, Γιάννη Αλαφούζο. Κρίνεται έτσι, βέβαια, μετά το «βαρύ» 4-1 του ΟΑΚΑ τον Μάιο. Ο Σαββίδης συνεχίζει τα σχέδιά του, πέραν όσων λέγονται, παραμένοντας στην αναμονή για τη ρύθμιση των χρεών και το διαγωνισμό για τη Θέρμη, για τον οποίο αναμενόταν χθες η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά. Κι ο Αγγελος Αναστασιάδης, μακριά απ' όλα αυτά, συνεχίζει τα δικά του πλάνα, με στήριξη στα Ελληνόπουλα του ΠΑΟΚ, και θα το κάνει και σήμερα (19.00) στην Καλαμαριά, στη β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Τζόγος και τυχερά παιχνίδια
ΟΠΑΠ
Πληροφορική και διαδίκτυο
Παιχνίδια