Ηλεκτρονική Έκδοση

Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για διευθυντικά στελέχη της ΔΤ

«Εξαγόρασαν προσόντα για να μπορέσουν να διοριστούν στη ΝΕΡΙΤ»

Η ΟΙΕΛΕ έγινε αποδέκτης σοβαρότατης καταγγελίας για διευθυντικά στελέχη της ΝΕΡΙΤ, την οποία έχει αποστείλει στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με την καταγγελία τα συγκεκριμένα στελέχη απέκτησαν ψευδείς πιστοποιήσεις για την καλή χρήση Η/Υ χωρίς καμιά ώρα μαθήματος, απλώς και μόνο με την παρουσία τους σε εξετάσεις έναντι αμοιβής.. Ιδιαίτερα σοβαρό είναι επίσης το γεγονός ότι τα παράνομα πιστοποιητικά επικυρώθηκαν από μεγάλο δημόσιο Πανεπιστήμιο που λειτουργεί στο Λεκανοπέδιο.

Στην ανακοίνωσή της η ΟΙΕΛΕ τονίζει: "Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το εξής: Η Πολιτεία προτίθεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να ξεριζώσει τα ογκούμενα φαινόμενα αδιαφάνειας και αυθαιρεσίας στον ευρύτερο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ή θα αφήσει ισχυρά συμφέροντα να κάνουν πάρτι εκατομμυρίων εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, του συμφέροντος της κοινωνίας, των δημόσιων σχολείων, αλλά και των ιδιωτικών φορέων εκπαίδευσης που λειτουργούν νόμιμα;
 
Η Ομοσπονδία εδώ και χρόνια κάνει το καθήκον της, φέρνοντας στο φως ανάλογες σκανδαλώδεις υποθέσεις. Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση διαφημίζει στην κοινωνία ότι έχει ξεκινήσει μια σταυροφορία κάθαρσης στη δημόσια διοίκηση με αξιολόγηση και αναζήτηση παράνομων τίτλων. Η ΟΙΕΛΕ τους στέλνει όλα τα στοιχεία. Το λόγο έχουν πλέον οι Υπουργοί Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ)
Νεα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ)