Ηλεκτρονική Έκδοση

Προ των πυλών η επιστροφή του «Κάρα» στην Εθνική

Σε άριστο κλίμα ο Σαρρή-Καραγκούνη, με σκοπό να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα ο πρώην αρχηγός

Ραντεβού με τον Γιώργο Καραγκούνη είχε την Πέμπτη (25/9) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής με σκοπό αναλάβει ενεργό ρόλο στην Εθνική Ανδρών, αλλά και στα υπόλοιπα κλιμάκια της «γαλανόλευκης», ο πρώην αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο «Κάρα» που ήθελε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο φαίνεται πως τα τελευταία 24ωρα έχει αλλάξει γνώμη και βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στην Εθνική. Μάλιστα, παρουσιάζεται να έχει πει το «ναι» στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, για την πιθανή επιστροφή του και το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στο αυριανό ΔΣ της ΕΠΟ. Αν όλα πάνε καλά, ο Γιώργος Καραγκούνης θα ενεργοποιηθεί άμεσα και θα είναι δίπλα στην Εθνική από τα δύο επόμενα ματς των προκριματικών του Euro 2016 τον Οκτώβριο. 
 
«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής είχε σήμερα συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας του τελευταίου με την Εθνική Ομάδα Ανδρών. Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα μετά και την συζήτηση που είχε ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Συναντήσεις/Συμφωνίες/Συνομιλίες/Διαπραγματεύσεις
Εθνική Ελλάδος
Ποδόσφαιρο