Έντυπη Έκδοση

«Του ζήτησα συγγνώμη»

Ευδιάθετος, ειλικρινής, αποκαλυπτικός. Ο Μίτσελ έχει ζήσει το ποδόσφαιρο από τρεις διαφορετικές πλευρές. Του ποδοσφαιριστή («από τα 12 έως τα 35»), του προπονητή (Χετάφε, Σεβίλη, Ολυμπιακός) και του τηλεσχολιαστή («για οκτώ χρόνια στην Ισπανία») και θεωρεί ότι «το καλύτερο είναι να μιλάς ανοιχτά για όλα, ώστε να μην υπάρχουν σκιές».

 Αυτό έκανε και χθες σε δίωρη συνάντηση με δημοσιογράφους στου Ρέντη. Ο Ισπανός προπονητής αναγνώρισε, μεταξύ άλλων, ότι έκανε «λάθος, αρχικά, με τον Αβραάμ», καθώς δεν του έδειξε «τη συμπεριφορά και την ευαισθησία που θα έπρεπε μετά τον τραυματισμό του και τι σήμαινε ως παίκτης για την ομάδα», όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αλλά δεν δέχτηκε όσα του καταμαρτύρησε ο διεθνής αμυντικός φεύγοντας από τους «ερυθρόλευκους».

«Του ζήτησα συγγνώμη», αλλά «του έδειξα εμπιστοσύνη, όταν μετά το ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία δέχτηκε σκληρές κριτικές, τον βοήθησα περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη και οι αριθμοί τον διαψεύδουν», τόνισε ο κόουτς των Πειραιωτών. «Ο Αβραάμ πρέπει να δεχτεί την κατάσταση αυτή τη στιγμή και όχι να μείνει στις αναμνήσεις», πρόσθεσε. Δ. Χρ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια