Έντυπη Έκδοση

Φιλικά για την ΑΕΚ

Η έλλειψη αγωνιστικής δραστηριότητας, εξαιτίας της αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος Β' Εθνικής, υποχρέωσε την ΑΕΚ να αναζητήσει αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια.

Ετσι μεθαύριο το απόγευμα (18.30, OTETV) η Ενωση θα παίξει στη Λαμία με την ομώνυμη τοπική ομάδα και το μεθεπόμενο Σάββατο στην Κατερίνη (19.00) με τον Πιερικό. Σήμερα θα γίνει στα γραφεία στο ΟΑΚΑ η επίσημη παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ, που καταπώς λέγεται επιμελήθηκε ο υιός του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Γιώργος Μελισσανίδης.

Χθες στα Σπάτα μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ο Δέλλας εξέφρασε την ικανοποίησή του μόνο για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου στο προχθεσινό ματς Κυπέλλου στην Κομοτηνή. «Είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο, κυκλοφορήσαμε σχετικά σωστά την μπάλα, αλλά είχαμε και λανθασμένες επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Μας πίεσε και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά. Καταλαβαίνω ότι μας λείπουν παιχνίδια, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με βαθιές μπαλιές και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας κλείσει σωστά. Ηταν λάθος μας. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα δουλέψουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Αθλητικό ρεπορτάζ
ΑΕΚ