Ηλεκτρονική Έκδοση

Εκδηλώσεις για την επέτειο

Στη Χαλκιδική ο πρωθυπουργός για τα 40 της ΝΔ

Στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής μεταβαίνει το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα μιλήσει το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Κώστα Καραμανλή, υπουργών, βουλευτών και ιστορικών στελεχών του κόμματος.

Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν στην εκδήλωση οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.
 
Η εκδήλωση θα γίνει συμβολικά στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς», στον ίδιο χώρο, όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.
 
Ο πρωθυπουργός θα δειπνήσει με υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. το βράδυ της Παρασκευής. 
 
Ο βουλευτής του κόμματος στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου οργανώνει επετειακή εκδήλωση την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο "Πόρτο Παλάς", στις 11 το πρωί.
 
Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι "1974-2014, 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία", θα βραβευθούν οι δέκα πρώτοι διατελέσαντες πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας και ιστορικών ντοκουμέντων.
 
Διαβάστε επίσης:
 
Γενέθλια της Ν.Δ. χωρίς Καρατζαφέρη
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
Για το ίδιο θέμα
Γενέθλια της Ν.Δ. χωρίς Καρατζαφέρη