Ηλεκτρονική Έκδοση

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται η Ραχήλ Μακρή

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων για «αντικομματική συμπεριφορά» παραπέμπεται με απόφαση του Πάνου Καμμένου η Ραχήλ Μακρή. Όπως είπε ο κ. Καμμένος στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, η κ. Μακρή, η οποία είναι κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ., θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης πρόσθεσε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Η ίδια η βουλευτής, σε ανάρτησή της στο Facebook, δήλωσε ότι επισήμως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση εάν ισχύει η παραπομπή της ή όχι.

"Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίον μου και το ποιος ή ποιοι με παρέπεμψαν" αναφέρει.

'Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και την συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που με τίμησαν" προσθέτει η Ρ. Μακρή και καταλήγει ως εξής: "Εάν κληθώ να εκφράσω τις απόψεις μου για την έκφραση της γνώμης μου, θα το κάνω δημόσια δεχόμενη την κρίση της Ελληνικής Κοινωνίας και ειδικότερα των κατοίκων του νομού Κοζάνης."

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝΕΛ)