Ηλεκτρονική Έκδοση

Αυλαία στη «Γιορτή Βιβλίου ΔΕΘ 2014»

Ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου η «Γιορτή Βιβλίου ΔΕΘ 2014» στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ.

Την Κυριακή το βράδυ ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία η «Γιορτή Βιβλίου ΔΕΘ 2014» στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης η οποία ξεκίνησε από την 6η Σεπτεμβρίου και συνεχίστηκε και μετά το τέλος λειτουργίας της ΔΕΘ για ακόμη δύο εβδομάδες μετά από αίτημα του βιβλιόφιλου κοινού.

«Όλο αυτό το διάστημα η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή από τη Θεσσαλονίκη αλλά και από κάθε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Είμαστε πολύ κανοποιημένοι και για αυτή τη διοργάνωση και ελπίζουμε ότι και το τελευταίοτριήμερο θα συνεχιστεί η μεγάλη επισκεψιμότητα μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών,γονέων, πολιτιστικών συλλόγων και γονέων και γενικά ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο.

Με τις πολύ χαμηλές τιμές οι οικογένειες και όχι μόνο μπορούν να προμηθευτούν βιβλία και σχολικά βοηθήματα για τα παιδιά τους, αλλά και οι νέοι κυρίως αναγνώστες που πάντα ήθελαν να διαβάσουν, να κάνουν συμφέρουσες καιποιοτικές αγορές». Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου εκδοτών Βορείου Ελλάδος - ΣΕΚΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.

Οι τιμές των βιβλίων είναι με έκπτωση 70% και ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00-1,50-2,00-3,00, συμμετέχουν δε 200 εκδότες από όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

Παράλληλα εντός του περιπτέρου13, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά η δράση του ΣΕΚΒΕ «Η βιβλιοθήκη στο Σχολείο». Σε ένα ειδικό κουτί που βρίσκεται στο χώρο της Γιορτής, εκπαιδευτικοί, μαθητές αλλά και γονείς θα έχουν τη δυνατότητανα γράφουν το όνομα του σχολείου τους και στη συνέχεια να το ρίχνουν μέσα, για να αναδειχθεί το τυχερό σχολείο το βράδυ της Κυριακής μετά από κλήρωση, το οποίο θα κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων, ενισχύοντας τη σχολική βιβλιοθήκη του.

Ωράριο λειτουργίας και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί έως τις 9 τοβράδυ. Περίπτερο 13 της ΔΕΘ με ελεύθερη είσοδο.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Βιβλίο