Ηλεκτρονική Έκδοση

Ντινόπουλος: Το σχόλιο μου για τη Δούρου ήταν ειρωνικό

«Το σχόλιο μου για τη Δούρου ήταν ειρωνικό και πολλαπλώς παραποιήθηκε» διευκρίνισε το απόγευμα με ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι πρωινές του δηλώσεις σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στην Ρ.Δούρου και τον Κ. Μητσοτάκη για το θέμα της αξιολόγησης στους δήμους, καθώς τάχθηκε «αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κ. Δούρου».

Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Το πρωί πάντως δήλωσε: “Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Δούρου τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κ. Δούρου, ότι θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα".

Στην πορεία της συζήτησης όμως και υπό τις πιέσεις των δημοσιογράφων του πάνελ, σχετικά με ποια νομιμότητα (σσ της Δούρου ή του Μητσοτάκη) υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που τηρεί τη νομιμότητα και εφαρμόζει ένα νόμο ο οποίος ψηφίστηκε και ότι "η νομιμότητα πρέπει να τηρηθεί. Πάνω από όλα είναι ο νόμος".

Σε ερώτηση "ποιος διαταράσσει τη νομιμότητα' απάντησε "ο κ. Μητσοτάκης εφήρμοσε το νόμο και καλώς έκανε" και επανέλαβε ότι τάσσεται υπέρ της τήρησης και της εφαρμογής της νομιμότητας.

Διαβάστε εδώ τι δήλωσε το πρωί στον ΑΝΤ1 (υπάρχει και ηχητικό απόσπασμα)

Δείτε επίσης σχετική κόντρα στον απόηχο των πρωινών δηλώσεων με τον Στ. Θεοδωράκη

Newsroom Enet

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Περιφέρεια Αττικής
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Υπουργείο Εσωτερικών