Ηλεκτρονική Έκδοση

Koινωνικό φροντιστήριο στη Ναύπακτο

Για παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Τελευταία ενημέρωση:

Και αυτή την εκπαιδευτική χρονιά, το εργατικό κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας, η Α΄ ΕΛΜΕ και η ένωση εργαζομένων καταναλωτών, λειτουργούν το κοινωνικό φροντιστήριο, μετά από τις επιτυχίες - εισαγωγές σε ΑΕΙ - ΤΕΙ πολλών μαθητών στις πρόσφατες ανακοινώσεις των βάσεων.

Στην κοινή τους ανακοίνωση, οι συνεργαζόμενοι φορείς αναφέρουν ότι: "Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ ανακοινώνουν την έναρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2014-2015 παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Καλούμε όλους τους καθηγητές (άνεργοι, εργαζόμενοι, φοιτητές όλων των ειδικοτήτων), οι οποίοι επιθυμούν να πλαισιώσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται να δηλώσουν την πρόθεσή τους στα γραφεία του Ε.Κ.Ν.Δ.

Επίσης, καλούμε τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το νέο σχολικό έτος να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Ε.Κ.Ν.Δ., ώστε να συγκροτηθούν τα νέα τμήματα.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. και η Ε.Ε.Κ.Ε. συνεχίζουν τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης δίνοντας προτεραιότητα και στήριξη σε αυτούς που ανήκει το μέλλον, στη μαθητιώσα νεολαία μας". 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα