Ηλεκτρονική Έκδοση

Συγκεντρώσεις ενάντια στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

Τη Δευτέρα και την Τρίτη έξω από τράπεζες

Κάλεσμα από το συντονισμό συλλογικοτήτων Αττικής σε εργατικά σωματεία, μαζικούς φορείς, συλλογικότητες περιοχών να στηρίξουν την ενεργητική διαμαρτυρία με ενημέρωση των μελών τους για συμμετοχή και στήριξη της άρνησης πληρωμής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ.

Για το διήμερο κινητοποίησης, η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "Τη Δευτέρα 29/9 και Τρίτη 30/9 έξω από τις τράπεζες για να ενημερώσουμε για την καμπάνια ενάντια στον ΕΝΦΙΑ και να καλέσουμε για την πράξη άρνηση πληρωμής της 1ης δόσης. Δεν θα υπομένουμε περιμένοντας. Αντιστεκόμαστε τώρα.

Απαιτούμε το δίκιο μας. Εμείς, Δεν χρωστάμε σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ , ΕΚΤ. Δεν πουλάμε δημόσια περιουσία. Δεν θα αφήσουμε να μας πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια τα κοράκια. Δεν θα πληρώσουμε το χρέος τους με τις ζωές μας. Την κρίση να πληρώσουν οι οικονομικά ισχυροί. Καλούμε όλους όσους πλήττονται από τα αντιλαϊκά μέτρα να πάρουν τη θέση τους στη συμβολική και ουσιαστική πράξη αντίστασης, στην άρνηση πληρωμής της 1ης δόσης.

Η μοιρολατρία δεν μας ταιριάζει. Ξεκινάμε και συνεχίζουμε τη μεγάλη καμπάνια με πολύμορφες δράσεις ενημέρωσης και κινητοποιήσεις ενάντια στην εξοντωτική φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων με στόχο την κλιμάκωση με ένα γενικευμένο κίνημα που θα νικήσει. Είμαστε οι πολλοί - Έχουμε τη δύναμη".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα