Ηλεκτρονική Έκδοση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ως πότε θα συνεχίζεται η απάθεια στην ανομία;»

Για απάθεια κατηγορούν τις Αρχές οι «ερυθρόλευκοι» αναφορικά με την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης της στρέφεται κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου καθώς δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση της ΕΦΙΠ και ζητάει από τις αρχές να επέμβουν.

Οι «ερυθρόλευκοι»  υποστηρίζουν πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει συμμορφωθεί με την τιμωρία που του έχει επιβληθεί, ασκώντας κανονικά τα καθήκοντά του σε αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις των «πρασίνων».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
 
«Η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, ήδη εδώ και δύο μήνες (Απόφαση ΕΦΙΠ Νο 22/2014), έχει επιβάλει στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποινή έκπτωσης από κάθε διοικητικό αξίωμα και έχει απαγορεύσει την είσοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Έκτοτε, όλοι βέβαια παρακολουθούν τον Δ. Γιαννακόπουλο να ασκεί απτόητος τα προεδρικά καθήκοντά του και να παρουσιάζεται υπό αυτή την ιδιότητά του σε αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις. Δεδομένου ότι ο ίδιος δεν συμμορφώνεται, όπως οφείλει, στις αποφάσεις των δικαστικών και διοικητικών οργάνων, δεν είναι καιρός να επέμβουν οι αρχές; Ως πότε θα  συνεχίζεται η απάθεια στην ανομία;»

«Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός προσφέρουν άφθονο γέλιο»

Οι «πράσινοι» πέρασαν στην αντεπίθεση, ύστερα από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» λασπολογούν και συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα… νερά τους και καταλήγοντας πως οι συγκεκριμένες ενέργειες προσφέρουν «άφθονο γέλιο».

Όχι πως δεν το περίμενε κανείς ότι μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω της οποίας οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν πώς ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση της ΕΦΙΠ, δεν θα ξεκινούσε ο «χορός» των ανακοινώσεων.

Έτσι η ΚΑΕ Παπαθηναϊκός δεν άφησε να περάσει  στο... ντούκου όσα ανέφεραν οι Πειραιώτες  για τον  Δ. Γιαννακόπουλο και μέσω ανακοίνωσης έδωσαν την δική τους καυστική απάντηση.
 
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
 
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμφωνήσουμε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και να καλέσουμε με τη σειρά μας τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν μήπως κι αποφασίσουν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι, που τόσο πολύ επιμένουν στο προσωπείο των "καλών παιδιών", να ηρεμήσουν.
 
Ίσως έτσι σταματήσουν να συμπεριφέρονται όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρόσφατη κλήρωση του πρωταθλήματος, να προσβάλλουν όλο τον κόσμο, να μειώνουν τις άλλες ΚΑΕ, να λασπολογούν και να συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα... νερά τους και να δυναμιτίζουν το κλίμα παραμονές των μεταξύ μας αγώνων.
 
Βεβαίως είναι ευτυχές το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στις δύσκολες στιγμές που περνούν όλοι οι Έλληνες, παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της νομιμότητας και της ηθικής προσφέροντας άφθονο γέλιο και πιστοποιώντας ότι ζουν στο δικό τους θαυμαστό κόσμο».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
Ανακοινώσεις/Ενημερώσεις
Μπάσκετ