Ηλεκτρονική Έκδοση

«Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός προσφέρουν άφθονο γέλιο»

Οι «πράσινοι» πέρασαν στην αντεπίθεση, ύστερα από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» λασπολογούν και συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα… νερά τους και καταλήγοντας πως οι συγκεκριμένες ενέργειες προσφέρουν «άφθονο γέλιο».

Όχι πως δεν το περίμενε κανείς ότι μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω της οποίας οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν πώς ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση της ΕΦΙΠ, δεν θα ξεκινούσε ο «χορός» των ανακοινώσεων.

Έτσι η ΚΑΕ Παπαθηναϊκός δεν άφησε να περάσει  στο... ντούκου όσα ανέφεραν οι Πειραιώτες  για τον  Δ. Γιαννακόπουλο και μέσω ανακοίνωσης έδωσαν την δική τους καυστική απάντηση.
 
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
 
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμφωνήσουμε με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και να καλέσουμε με τη σειρά μας τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν μήπως κι αποφασίσουν οι κ.κ. Αγγελόπουλοι, που τόσο πολύ επιμένουν στο προσωπείο των "καλών παιδιών", να ηρεμήσουν.
 
Ίσως έτσι σταματήσουν να συμπεριφέρονται όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρόσφατη κλήρωση του πρωταθλήματος, να προσβάλλουν όλο τον κόσμο, να μειώνουν τις άλλες ΚΑΕ, να λασπολογούν και να συκοφαντούν όποιον δεν πάει με τα... νερά τους και να δυναμιτίζουν το κλίμα παραμονές των μεταξύ μας αγώνων.
 
Βεβαίως είναι ευτυχές το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στις δύσκολες στιγμές που περνούν όλοι οι Έλληνες, παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της νομιμότητας και της ηθικής προσφέροντας άφθονο γέλιο και πιστοποιώντας ότι ζουν στο δικό τους θαυμαστό κόσμο».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ανακοινώσεις/Ενημερώσεις
Μπάσκετ
Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
Κύριο θέμα
«Ως πότε θα συνεχίζεται η απάθεια στην ανομία;»