Έντυπη Έκδοση

Συνάντηση Κουβέλη - ΣΕΒ

Τη διατήρηση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και την πολιτική σταθερότητα θέτει ο ΣΕΒ ως απαραίτητα στοιχεία, στη βάση των οποίων μπορεί να συμφωνηθεί ένα εθνικό σχέδιο για τη χώρα. Ο πρόεδρος των Βιομηχάνων Φ. Φέσσας είχε χθες συνάντηση με τον Φ. Κουβέλη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την οικονομία.

«Εχουμε ως κοινό τόπο ότι η χώρα χρειάζεται μια αναπτυξιακή διαδικασία στη βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου και προγράμματος που άμεσα πρέπει να εκκινήσει», δήλωσε ο κ. Κουβέλης και έκανε λόγο για απαράδεκτες καθυστερήσεις, που έχουν δυσμενείς συνέπειες εν μέσω οικονομικής κρίσης. «Το προϊόν, ο πλούτος της ανάπτυξης που μπορεί να προκύψει είναι ζήτημα πώς θα κατανεμηθεί και πρέπει να κατανεμηθεί δικαία και σε ολόκληρη την κοινωνία», σημείωσε ο ίδιος. Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη, έγινε ανταλλαγή απόψεων και για τα εργασιακά δικαιώματα, για τα οποία επισήμανε: «Πρέπει να προστατεύονται, να γίνονται σεβαστά και νομίζω ότι αυτή η υποχρέωση σεβασμού και προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων πρέπει να γίνεται δεκτή».

Εκ μέρους του ΣΕΒ, εκτός του προέδρου, στη συνάντηση παρέστησαν οι αντιπρόεδροι Δ. Παπαλεξόπουλος και Ν. Καραμούζης, όπως και ο γενικός διευθυντής Α. Σκέντζος. Από τη ΔΗΜΑΡ παρόντες ήταν ο γραμματέας Θ. Θεοχαρόπουλος και ο υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του κόμματος Δ. Χατζησωκράτης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΗΜΑΡ
ΣΕΒ
Συναντήσεις/Συμφωνίες/Συνομιλίες/Διαπραγματεύσεις