Έντυπη Έκδοση

Στα Public και στη Wind το νέο Moto G

Τα Public και τα καταστήματα Wind εξασφάλισαν αποκλειστικά το νέο Moto G της Motorola, που έχει εξαιρετικές επιδόσεις και προνομιακή τιμή. Με υψηλής ποιότητας HD οθόνη 5 ιντσών, με 2 ηχεία στην μπροστά όψη για στερεοφωνικό ήχο, η νέα συσκευή Moto G επιτρέπει την απόλαυση στο έπακρο στα videos και στις φωτογραφίες.

Διαθέτει μπαταρία με αυτονομία μιας πλήρους ημέρας εντατικής λειτουργίας, τετραπύρηνο επεξεργαστή για μεγαλύτερες ταχύτητες κι απρόσκοπτο multitasking, ενώ ενσωματώνει την τελευταία έκδοση Android OS. Την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής του νέου Moto G έρχεται να συμπληρώσει η δυνατότητα εξατομίκευσης της συσκευής με την προσθήκη χρωματιστών πίσω όψεων και θηκών που κυκλοφορούν σε κίτρινο, μπλε, κόκκινο κ.ά.

Το νέο Moto G θα πωλείται στην τιμή των 199 ευρώ στα 49 καταστήματα Public στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας Wind.

Ο εμπορικός διευθυντής των Public, Αντώνης Μωυσόγλου, δήλωσε: «Το νέο Moto G είναι διάδοχος μιας εκ των πιο επιτυχημένων εμπορικά συσκευών της Motorola. Η πορεία του προκατόχου του στα καταστήματά μας ήταν έντονα θετική, ενώ από τις πρώτες κιόλας ημέρες διάθεσής του, το νέο Moto G φαίνεται να επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μας σημειώνοντας εξαιρετική ζήτηση για προπαραγγελίες. Η αποκλειστική διάθεση του νέου Moto G από τα Public επισφραγίζει την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των 2 εταιρειών».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Επιχειρήσεις
Τεχνολογία/Εφαρμογές
Κινητή Τηλεφωνία