Έντυπη Έκδοση

ΕΘΝΙΚΗ

Πόστο στον Καραγκούνη

Καραγκούνης, η μεγάλη επιστροφή! Το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε ομόφωνα χθες να αναθέσει πόστο στην εθνική ομάδα στον εμβληματικό της αρχηγό, ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει τη σπουδαία καριέρα του.

Οι αρμοδιότητες του «Κάρα» στη «γαλανόλευκη» θα καθοριστούν σε συνάντηση που θα έχει με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα ασχολείται με οργανωτικά θέματα, αλλά με αγωνιστικά και θα είναι ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με την ομάδα.

Εκτός από την πρόσληψη Καραγκούνη, που θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, το Δ.Σ. τη ΕΠΟ ενέκρινε:

- Την πρόσληψη 10 περιφερειακών προπονητών, άγνωστο ωστόσο με ποια κριτήρια. Πρόκειται για τους Γιώγο Φοιρό (1η περιφέρεια), Πέτρο Στόιλα (2η περιφέρεια), Νίκο Βασιλείου (3η περιφέρεια), Νίκο Θεοδοσιάδη (4η περιφέρεια), Γιώργο Λαδιά (5η περιφέρεια), Παναγιώτη Τοκπασίδη (6η περιφέρεια), Σπύρο Λιβαθηνό (7η περιφέρεια), Βασίλη Νταλαπέρα (8η περιφέρεια), Πολ Χατζόπουλο (9η περιφέρεια), Βαγγέλη Σπανό (10η περιφέρεια), Βαγγέλη Πρόκο (11η περιφέρεια). Συντονιστής των περιφερειακών προπονητών θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας και ήδη έχουν προγραμματιστεί 4 συγκεντρώσεις: 3.10.2014 στην Αθήνα, 13.10.2014 στην Κρήτη, 15.10.2014 στην Αθήνα και 17.10.2014 στη Θεσσαλονίκη.

- Τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Ρωσίας στις 18 Νοεμβρίου 2014 στο γήπεδο «Καραϊσκάκης».

* Παρελθόν αποτελεί από την προεδρία της ΚΕΔ ο Γιώγιος Καραμελίδης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεχόταν πιέσεις για τους ορισμούς.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παίκτες
Ποδόσφαιρο
Εθνική Ελλάδος