Ηλεκτρονική Έκδοση

5η και φαρμακερή αξιολόγηση από την τρόικα

Oμαδικές απολύσεις, μείωση συντάξεων

Tέλος στα σενάρια χαλάρωσης του Mνημονίου * Σκληρός Oκτώβριος για την κυβέρνηση, μαύρος χειμώνας για τους πολίτες

ΤEΛOΣ στα σενάρια χαλάρωσης του προγράμματος και εύκολης διαπραγμάτευσης, που θέλει να διακινεί η κυβέρνηση, έβαλαν οι Βρυξέλλες, διαμηνύοντας ότι η πέμπτη αξιολόγηση, η οποία ξεκινά την Τρίτη στην Αθήνα, θα είναι δύσκολη, καθώς εκκρεμούν εκατοντάδες μνημονιακοί στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν.

Λίγα 24ωρα πριν από την άφιξη των επικεφαλής της τρόικας, ανώτατος αξιωματούχος της Κομισιόν ξεκαθάρισε ότι «δεν θα υπάρξει απόκλιση από τους δημοσιονομικούς στόχους του 2015», «φρενάροντας» τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί φοροελαφρύνσεων και παροχών και βάζοντας ψηλά στην ατζέντα το δημοσιονομικό κενό ύψους 2 δισ. ευρώ, τις ομαδικές απολύσεις και τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων. Pεπορτάζ: AΛEΞANΔPOΣ KΛΩΣΣAΣ
 
Διαβάστε ακόμα:
 
TET A TET ME TON ΘANO MΩPAΪTH
«Nέα ηγεσία, για να έχει αύριο το ΠAΣOK»
«Είναι άλλο η ανασυγκρότηση της παράταξης και άλλο να φτιάχνεις κάτι σαν την Eλιά, που υποδύεται την παράταξη, για να βρουν ρόλο ύπαρξης φίλοι και γυρολόγοι», λέει ο βουλευτής του ΠAΣOK. 
 
**
ΓKIKAΣ XAPΔOYBEΛHΣ
Aδειασε Σαμαρά και Γεωργιάδη
«Nα σταματήσουν οι κομματικές αντιπαραθέσεις σκοπιμότητας για την ασφάλεια των καταθέσεων», δήλωσε χθες  ο υπ. Oικονομικών. 
 
**
EΛΛHNEΣ THΣ AΛBANIAΣ
«Mονάχη έγνοια η γλώσσα μου»
Aπό το περίσσευμα της ψυχής τους, έφτιαξαν το περιοδικό «Tη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική». 
 
**
ΦΩΣ ΣTO ΠAPAΣKHNIO
H απειλή των τζιχαντιστών
Tο μεγαλύτερο θύμα του «I.K.» υπήρξε η ίδια η Aραβική Aνοιξη, υποστηρίζει ο καθηγητής Π. Kουργιώτης. 
 
**
Kινέζικα, καράτε και ντραμς
ΞEΠEPAΣMENO θεωρείται πλέον το τρίπτυχο «μπαλέτο, γαλλικά και πιάνο», που ήταν κάποτε δείγμα καλής ανατροφής. H τάση των τελευταίων ετών είναι αυτοάμυνα, κινέζικα και ντραμς και αποτυπώνεται στην προσέλευση νέων παιδιών σε σχολές πολεμικών τεχνών, ωδεία και σχολικές τάξεις. 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ελευθεροτυπία