Ηλεκτρονική Έκδοση

Δικάζονται γιατί διαμαρτυρήθηκαν για την επίσκεψη Φούχτελ

Συγκέντρωση την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

Στάση εργασίας αποφάσισε η ένωση δημοσιοϋπαλληλικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) με στόχο τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση.

Στο κάλεσμα για συμμετοχή αναφέρεται ότι; "Το Γενικό Συμβούλιο της ΕΔΟΘ Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης στις 23-9-14 αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 3/ώρης διευκολυντικής στάσης εργασίας (12:00 π.μ. έως λήξη του ωραρίου ) την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 και καλεί τους συναδέλφους-εργαζόμενους σε συγκέντρωση συμπαράστασης στα Δικαστήρια όπου δικάζονται οι συνάδελφοι: Αγαπητός Θανάσης - δάσκαλος, Αρβανίτης Σαράντης - δημοτικός υπάλληλος, Κυρατζόπουλος Θωμάς - δημοτικός υπάλληλος.

Διώκονται μόνο και μόνο γιατί συμμετείχαν στην κινητοποίηση των εργαζομένων ενάντια στη Φιέστα του Φούχτελ με Δημάρχους της περιοχής, και παρά το ότι είχαν αθωωθεί πανηγυρικά σε προηγούμενο Δικαστήριο. (Μετά από έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών ).

Να σταματήσει άμεσα κάθε ποινική δίωξη ενάντια στους 3 συναδέλφους. Οι αγώνες των εργαζομένων ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές δεν ποινικοποιούνται, δεν καταστέλλονται. Οι αγώνες μας δεν θα σταματήσουν".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα