Ηλεκτρονική Έκδοση

Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση «Greece Race for the Cure»

Έτρεξαν ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθήνα

Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν την Κυριακή στον αγώνα δρόμου των πέντε χλμ και στον περίπατο των δυο χλμ, που διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Με σύνθημα, «τρέχουμε ... πιο γρήγορα από τη σκιά του», χιλιάδες άνθρωποι, έτρεξαν και περπάτησαν μια κυκλική διαδρομή από το χώρο του Ζαππείου έως την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
Με τα έσοδα του αγώνα θα χρηματοδοτηθούν ερευνητικά προγράμματα, προγράμματα ψυχοθεραπευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης, για τον καρκίνο μαστού.
 
Η διοργάνωση που έχει την επωνυμία "Greece Race for the Cure" αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παγκοσμίως πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 
 
Διοργανώνεται εδώ και 31 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση «Susan G. Komen for the Cure»
 
Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης-έγκαιρης διάγνωσής της, καθώς και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αλληλεγγύη
Καρκίνος