Ηλεκτρονική Έκδοση

Πλήγωσε τον Ολυμπιακό, έκανε τον καθήκον του ως Ατρόμητος!

Δίχασε κόσμο ο επαγγελματίας Καραμάνος!

Φίλαθλοι, δημοσιογράφοι αλλά και ο απλός κόσμος αναρωτιούνται... γιατί το έκανε ο Τάσος.

Μία μέρα μετά τη νίκη του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού (1-0), το θέμα συζήτησης ανάμεσα στους δημοσιογράφους αλλά και στους φιλάθλους των δύο ομάδων είναι ο Τάσος Καραμάνος και το πόσο...πουλημένος είναι.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν θα έπρεπε ο Τάσος Καραμάνος να σκοράρει, αν το ήθελε ή ακόμα κι αν η απόδοσή του ήταν αυτή που περίμεναν και ήθελαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ωστόσο ο 24χρονος παίκτης απέδειξε με την συμπεριφορά του πως αγαπάει το ποδόσφαιρο....
 
Ενας ποδοσφαιριστής που το καλοκαίρι βρέθηκε στο επίκεντρο των δημοσιογράφων με την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Άκουσε πολλά, καλόβουλα και μη σχόλια για το χρονικό της μεταγραφής, αμφισβητήθηκε από τους φιλάθλους του Ατρομήτου, για να έρθει το απόγευμα της Κυριακής (27/9) και να δικαιωθεί!
 
Ο Ατρόμητος ήθελε την νίκη και την πήρε χάρη στον...στημένο (ακουγότανε από τις κερκίδες μέχρι το 30ο λεπτό) Τάσο Καραμάνο! Εκείνη την στιγμή  για τον κόσμο δεν ήταν πλέον... πουλημένος αλλά Ατρόμητος (!!!), ήρωας, χρυσός σκόρερ και αυτό γιατί έφυγαν όλοι με χαμόγελα από το Περιστέρι. Είχαν ξεχάσει πως τον αποκαλούσαν στον αγώνα μέχρι να βάλει γκολ ”Τι χάνει ρε ο πουλημένος;”, “Πόσο στημένος είναι;”
 Έκανε το καθήκον του ως ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την φανέλα που φοράει, θα το κάνει μέχρι το καλοκαίρι, την στιγμή που την επόμενη Κυριακή μπορεί να είναι πάλι πουλημένος!
 
Οσο για τα κακόβουλα σχόλια μόνο χαζά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν για έναν παίκτη με το ήθος, την αξιοπρέπεια και το ταλέντο του  Τάσου Καραμάνου. Ενώ για την ομάδα που το καλοκαίρι θα αγωνίζεται νομίζω πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον μελλοντικό προπονητή του Μίτσελ...
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ατρόμητος Περιστερίου
Ποδόσφαιρο
Για το ίδιο θέμα
Ο... δικός του Καραμάνος!