Έντυπη Έκδοση

Ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ +3, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ...«ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ»

Σπάει η μονοτονία!

Σ' ένα πρωτάθλημα στο οποίο είχαμε συνηθίσει να ξέρουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας από τα πρωτοβρόχια ή το αργότερο από την παρέλαση της 28ης, η βαθμολογία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί έπειτα από 5 αγωνιστικές είναι απολύτως φυσιολογικό να αρέσει σ' όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, πλην των Ολυμπιακών.

Το +3 του ΠΑΟΚ από τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας μπορεί να είναι απλώς μια πρόσκαιρη ανορθογραφία, που με τον καιρό θα «διορθωθεί» και θα αποκατασταθούν οι διαταραγμένες ισορροπίες της κορυφής. Πιθανόν κι από την ερχόμενη Κυριακή με το ντέρμπι του Καραϊσκάκη, στο οποίο στρέφονται πλέον όλα τα βλέμματα.

Η αλήθεια είναι πως με το χειρότερο ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα την τελευταία 10ετία (5 χαμένοι βαθμοί στις πρώτες 5 αγωνιστικές) σπάει η μονοτονία στο ποδόσφαιρό μας. Δημιουργούνται προσδοκίες για να δούμε μια πιο συναρπαστική σεζόν, λιγότερο προβλέψιμη και σίγουρα πιο θεαματική. Ο,τι γίνεται, δηλαδή, στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου δικαίωμα στο όνειρο δεν έχει αποκλειστικά μια ομάδα.

Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων. Κατά δήλωση Μίτσελ, «ο Ατρόμητος την άξιζε τη νίκη». Κι όμως, μετά τη λήξη του παιχνιδιού στήθηκε ολόκληρο επικοινωνιακό παιχνίδι από τον επίσημο Ολυμπιακό για ένα σκληρό φάουλ που ο διαιτητής δεν τιμώρησε (ως όφειλε) με κόκκινη κάρτα. Για μια κλοτσιά, λοιπόν, του Ταυλαρίδη, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ υποστήριξε πως εξυφαίνεται «οργανωμένο σχέδιο» εις βάρος του Ολυμπιακού. Δίχασε ακόμα και τους φίλους του Ολυμπιακού ο κ. Καραπαπάς, διότι όποιος επισκεπτόταν, για παράδειγμα, τη σελίδα στο facebook του διευθυντή της εφημερίδας «Πρωταθλητής» Σωτήρη Πουλόπουλου, θα μπορούσε να διαβάσει και αρκετά σχόλια τύπου «η ομάδα δεν έπαιξε καλά, και δεν είναι δυνατόν να μας φταίει η διαιτησία, να ψάχνουμε για δικαιολογίες και να κάνουμε ό,τι κορϊδεύουμε για τους άλλους.»

«Μήνυμα» με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ προς τον Ολυμπιακό, που έχασε το Σάββατο «Μήνυμα» με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ προς τον Ολυμπιακό, που έχασε το Σάββατο Από την αντίδραση του κ. Καραπαπά, αλλά και την «κασέτα» που παίζει έπειτα από κάθε αποτυχία της ομάδας του ο θρυλικός Σάββας Θεοδωρίδης, το συμπέρασμα είναι ένα: Ο Ολυμπιακός δεν ξέρει να χάνει, διότι δεν είναι μαθημένος στις ήττες. Και μπροστά σε μια καινούργια πραγματικότητα, καταφεύγει σε κινήσεις που μόνο πανικό υποδουλώνουν. Ολες οι τοπ ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα κάνουν τις γκέλες τους. Κατεβατό δηλώσεων, όμως, έπειτα από ήττα για ένα (σκληρό) φάουλ δεν θα δείτε από κανέναν υπεύθυνο Επικοινωνίας.

Κατά τα λοιπά, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις του διημέρου είναι η φόρα που έχει πάρει για τα καλά στην Τουρκία ο Φάνης Γκέκας. Αλλα δύο γκολ (στη Φενέρ), η ομάδα του στην κορυφή και καλού κακού να είστε προετοιμασμένοι, διότι προσεχώς μπορεί να στηθεί στο facebook κανένα γκρουπάκι με την ονομασία «Οχι άλλος Γκέκας στην Εθνική».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός
Σούπερ Λίγκα
ΠΑΟΚ