Έντυπη Έκδοση

ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Στο στόχαστρο η Δούρου

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Νίκη Βόλου δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο δεύτερο 45άλεπτο, παρά το ρευστό 1-0, και στο στόχαστρο των οπαδών του «τριφυλλιού» βρέθηκε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Το πανό απ' τους οργανωμένους «μιλάει από μόνο του» για το τι θέλουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Το πανό απ' τους οργανωμένους «μιλάει από μόνο του» για το τι θέλουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Ο προκάτοχός της Γιάννης Σγουρός είχε εγκρίνει ποσόν 7 εκατ. ευρώ για το «λίφτινγκ» της Λεωφόρου και η Δούρου δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της για το τι προτίθεται να κάνει. Την... πρόλαβε και το Ελεγκτικό Συνέδριο, που μπλόκαρε τη χρηματοδότηση των έργων ανακατασκευής του «Απ. Νικολαΐδης», αλλά λύσεις υπάρχουν, αν η Δούρου σκοπεύει να δώσει το ποσόν των 7 εκατ. ευρώ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Υβριστικά και χυδαία συνθήματα κατά της Δούρου ακούστηκαν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, ενώ αναρτήθηκε και ένα πανό το οποίο έγραφε: «Κάτω τα χέρια από τη Λεωφόρο μας».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής της ομάδας στη Λεωφόρο, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος έχει παρουσιάσει τα σχέδιά του για την ανακατασκευή του γηπέδου σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από έξι μήνες.

Μεταξύ άλλων, στα πλάνα της ΠΑΕ είναι και η αύξηση της χωρητικότητας του «Απ. Νικολαΐδης» κατά 4.000 θέσεις. Για να υλοποιηθούν όμως τα έργα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δοθούν τα 7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλά με συνεργάτες τού Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της χρηματοδότησης των έργων, αλλά το ζητούμενο είναι τι θα πράξει η νέα περιφερειάρχης.

Για το λόγο αυτό ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αποστείλουν επιστολή στη Ρένα Δούρου, ζητώντας να συναντηθούν επίσημα μαζί της, προκειμένου να τους ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να χρηματοδοτήσει τα έργα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Περιφέρειες
Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός
Γήπεδα/Στάδια