Έντυπη Έκδοση

Ξύπνησαν φαντάσματα!

Στα Περιβόλια των Χανίων ο Αστέρας αντίκρισε κατάφατσα το φάντασμα του Θανάση Γιάχου! Ο εφιάλτης του αλησμόνητου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αναβίωσε σαν κινηματογραφική ταινία στις μνήμες των ανθρώπων της Τρίπολης, που θυμήθηκαν και ξανάζησαν την κορυφαία ιστορικά στιγμή της νεότερης ελληνικής διαιτησίας: το κατόρθωμα του ανοιχτομάτη διαιτητή από τη Χίο να μη δει το εξόφθαλμο χέρι του Μανιάτη πάνω στη γραμμή.

Παρ' όλ' αυτά, προς έκπληξη ακόμη και του Δημήτρη Μπάκου, εκ των ιδιοκτητών της πελοποννησιακής ΠΑΕ, τα πράγματα εξελίχθηκαν ευνοϊκά και ο Μπαράλες στο 87' σε μια φαρμακερή αντεπίθεση χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Κατά γενική ομολογία ο Γιάχος ήταν φιλικός αυτή τη φορά, διαψεύδοντας τον κ. Μπάκο, που λίγες ώρες πριν από την έναρξη δήλωσε ότι «αν ο Γιάχος είχε φιλότιμο, θα δήλωνε κώλυμα». Από την άλλη, ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θέλησε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη διαιτησία, εκφράζοντας πάντως γενικώς και αορίστως την πίκρα του.

«Δεν είναι ούτε δικό μου θέμα ούτε των παικτών η διαιτησία. Δεν είδα πάντως κανέναν να ασχοληθεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν. Αδικημένος αισθάνομαι μόνο από την ήττα. Ο αντίπαλος έκανε μια τελική προσπάθεια κι έβαλε γκολ. Ηταν ένα φθηνό γκολ, που μας στοίχισε, παρά το γεγονός ότι παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στον αντίποδα ο νικητής Στάικος Βεργέτης έπλεξε το εγκώμιο του Πλατανιά, που «είχε συνοχή και ήταν καλύτερος από εμάς σε πολλούς τομείς». Οσο για το... μυστικό της νίκης, «προς το τέλος κάναμε πιο επιθετική την ομάδα για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω και ήρθε με το γκολ του Μπαράλες».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πλατανιάς
Αστέρας Τρίπολης
Ποδόσφαιρο
Σούπερ Λίγκα