Έντυπη Έκδοση

«Πρότυπο το νοσοκομείο Αργοστολίου»

Κύριε διευθυντά, την περασμένη εβδομάδα χρειάστηκε να υποβληθώ σε μια έκτακτη επέμβαση στο γενικό νοσοκομείο Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, όπου βρισκόμουν για ολιγοήμερες διακοπές. Πρόκειται για ένα επαρχιακό δημόσιο νοσοκομείο με εγκαταστάσεις πληγωμένες από τους πρόσφατους σεισμούς στο νησί αφενός, αφετέρου με περιορισμένο, αλλά αξιόλογο εξοπλισμό προερχόμενο και από δωρεές.

 Χρειάστηκα τις υπηρεσίες του νοσοκομείου αυτού στην χειρότερη -θεωρητικά- περίοδο, αφού τον Αύγουστο επιβαρύνεται ιδιαίτερα η λειτουργία του με πολλούς τουρίστες. Παρ' όλ' αυτά, εκεί συνάντησα εξαιρετικούς ιατρούς και νοσηλευτές με επαγγελματισμό, ήθος και διάθεση για προσφορά.

Οι εξετάσεις, η επέμβαση και η σύντομη νοσηλεία που χρειάστηκα, μου παρασχέθηκαν όλα με άκρα επιμέλεια και φροντίδα. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Αργοστολίου, το οποίο αγωνίζεται να παρέχει υπηρεσίες αντάξιες του ιατρικού λειτουργήματος στις συγκεκριμένες συνθήκες και με δεδομένη την απαξίωση των λειτουργών των δημόσιων νοσοκομείων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες χρωστώ στους κ.κ. Αλέξανδρο Καλλίνικο (διευθυντή χειρουργό), Αθανάσιο Κασπίρη (επιμελητή α' χειρουργό), Στυλιανό Δουλγεράκη (επιμελητή β' χειρουργό), Δάφνη Αστεριάδου (διευθύντρια αναισθησιολογικού), Στέλλα Λιβιεράτου (διευθύντρια βιοπαθολογίας), Δημοσθένη Δρόσο (επιμελητή α' καρδιολόγο) και Χρυσάνθη Κοσμάτου (κοινωνική λειτουργό), στην υποδειγματική συνεργασία των οποίων οφείλεται η αίσια έκβαση της μικρής περιπέτειας της υγείας μου».

Παναγιώτης Τσεβάς

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Οι αναγνώστες γράφουν