Έντυπη Έκδοση

Τριπλή πρεμιέρα στον Alpha

Τρεις ευπώλητες καθημερινές εκπομπές του ALPHA επιστρέφουν από σήμερα και κάθε μέρα στο πρόγραμμα του καναλιού. Πρώτη και καλύτερη στη μία ακριβώς, η Ελένη Μενεγάκη με τη μεσημεριανή «Ελένη». Μαζί της ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Τάσος Τεργιάκης, η Αση Μπήλιου και ο Βασίλης Καλλίδης.

 Η εκπομπή στο ίδιο μοτίβο θα παρουσιάζει συνεντεύξεις, κουβέντες με ανθρώπους της διπλανής πόρτας, πρακτικές, χρηστικές συμβουλές για αστρολογία, μόδα, ομορφιά, σχέσεις, παιδί, σινεμά, Internet και βέβαια μαγειρική.

Λίγες ώρες αργότερα ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στον Alpha, στις 18.00, για το δεύτερο γύρο του τηλεπαιχνιδιού «Ακου τι είπαν». Κάθε απόγευμα και μια νέα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο 5μελείς οικογένειες ή 5μελείς παρέες. Μία όμως, κάθε φορά, θα προβλέπει σωστά την κοινή γνώμη και θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 5.000 ―!

Τρίτη πρεμιέρα για σήμερα στον ALPHA το απόλυτο αουτσάιντερ των 8, που ετοιμάζεται να διανύσει την έβδομη χρονιά του. Το «Κάτι Ψήνεται» ταξιδεύει στην Κέρκυρα και συναντάει τον Αντώνη, τη Βανέσα, τον Νίκο, την Αγγελική και την Κατερίνα. Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των 1.500 ―;

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Alpha Τηλεόραση
TV & Media
Τηλεόραση