Ηλεκτρονική Έκδοση

Στο παρά πέντε...σώθηκε ο Πανιώνιος

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δέχτηκε τελικά τον φάκελο που κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος

Η αγωνία για το αν τελικά ο Πανιώνιος θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1, τελείωσε για τους «κυανέρυθρους», καθώς οι άνθρωποι της ΕΕΑ αποφάσισαν να δεχτούν τον μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου και τον φάκελο με την εγγυητική των 100.000 ευρώ που προσκόμισε για να αποτρέψει τον υποβιβασμό της ΚΑΕ παρότι έχει παρέλθει μια εβδομάδα από την τελευταία προθεσμία.

Έτσι μετά από σύσκεψη που έκανε η επιτροπή  αποφάσισε  με ψήφους 4-3 να δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στη φετινή Basket League στον Πανιώνιο.Στη συνέχεια οι άνθρωποι της ΕΕΑ   εξέτασαν και τον φάκελο της  ΚΑΕ Καβάλας,  που ήταν η επικρατέστερη να καλύψει την θέση «κυανέρυθρων» στην Α1 , αλλά  τελικά  έμειναν με άδεια χέρια και αποχώρησαν δυσαρεστημένοι. Στην Καβάλα φέρονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν γιατί θεωρούν πως η έγκριση της συμμετοχής του Πανιωνίου είναι εκπρόθεσμη. Ανάλογες αντιδράσεις αναμένονται και από τον Ιωνικό Νικαίας, που θα ανέβαινε από τη Β’ Εθνική στην Α2. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ: 
 
«Κατάθεση φακέλου από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. 
 
Η Επιτροπή ανακαλεί, κατά πλειοψηφία, την από 22.09.2014 απόφασή της και χορηγεί, κατόπιν εξέτασης του φακέλου, πιστοποιητικό στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πανιώνιος
Καβάλα
Μπάσκετ
Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ)