Ηλεκτρονική Έκδοση

Μπουτάρης: Βλακώδης η αξιολόγηση αλλά θα συναινέσουμε

«Είναι βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης αλλά θα συναινέσουμε με πόνο καρδίας και θα επιδιώξουμε να αλλάξει το σύστημα», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα, με αφορμή τον επανέλεγχο των συμβάσεων των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αξιολόγησή τους.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε από τους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης να επιτρέψουν τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επανελέγχου των συμβάσεων.
 
«Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δεν γίνεται» είπε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας τη δήλωση Μπουτάρη και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το νόμο. 'Εχουμε πάγια θέση. Υπερασπιζόμαστε τους νόμους και το Σύνταγμα».
 
Για «γκεμπελική, κυβερνητική προπαγάνδα» έκανε λόγο ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη».
 
«Αυτός είναι ο πραγματικός Μπουτάρης, ο προηγούμενος ήταν ο προεκλογικός» σχολίασε ο Γιάννης Δελής, από τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δημόσιος Τομέας
Θεσσαλονίκη