Ηλεκτρονική Έκδοση

Ακραίες καταστάσεις… με απρόβλεπτες συνέπειες

Ο Ολυμπιακός ζητά και επίσημα από την Γ.Γ.Α. να επισημοποιήσει το έγγραφο τιμωρίας του Δ. Γιαννακόπουλου, πως δεν είναι πλέον Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Άμεση ήταν η απάντηση των «πρασίνων», λέγοντας χαρακτηριστικά πως τόσο στον ύπνο τους όσο και στον ξύπνιο τους θα βλέπουν μπροστά τους τον εφιάλτη τους.

Στα άκρα οδηγείτε η κόντρα των «αιωνίων» (ενόψει και τον πρώτο αγώνα μεταξύ τους για το Κύπελλο Ελλάδος 8/10), με αφορμή την νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι «ερυθρόλευκοι» με έγγραφο που απέστειλαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , ζητούν την εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος για έκπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 
«H K.A.E. Ολυμπιακός υπέβαλε σήμερα στη Γ.Γ.Α. αίτημα για την έκδοση διαπιστωτικής πράξης έκπτωσης του κ. Δημήτριου Γιαννακόπουλου από το αξίωμα του Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 22/2014 απόφασης της Ε.ΦΙ.Π., σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου»
 
Λίγη ώρα  μετά οι  «πράσινοι» δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα και με ανακοίνωση τους εξαπέλυσαν επίθεση στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
 
«Όσο κι αν θέλουμε να δούμε με συμπάθεια και κατανόηση τη μανία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός να γράφουν επιστολές και να εκδίδουν ανακοινώσεις, δεν μπορούμε παρά να απαντήσουμε στη νέα απόπειρά τους να γίνουν πρωταγωνιστές παραθέτοντας τα κάτωθι ερωτήματα: 
 
1. Για ποιο λόγο η αθλητική Δικαιοσύνη δεν έχει εγκαλέσει ακόμα τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο σε απολογία μετά τις συκοφαντίες, τις λασπολογίες και τις προσβολές που εκστόμισε σε βάρος όλων των ΚΑΕ στη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος. 
 
2. Που έχει ακουστεί να...εγκαλείται η αθλητική Αρχή του Κράτους από προέδρους ΚΑΕ; Και ειδικά από εκείνους που χρόνια τώρα υβρίζουν, συκοφαντούν, μειώνουν, προσβάλλουν το πρωτάθλημα και δυναμιτίζουν το κλίμα στο βωμό ενός τίτλου! Στο ΣΕΦ άλλωστε δεν έχουν τελειώσει δύο πρωταθλήματα. 
 
Ξεκαθαρίζουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της κατά της απόφασης της ΕΦΙΠ. 
 
Πλέον, ο κόσμος έχει καταλάβει την τακτική των δυο "καλών παιδιών" του ελληνικού αθλητισμού. 
 
Ελπίζουμε και τα ΜΜΕ να διαχωρίσουν κάποια στιγμή την κατάσταση γιατί δεν πρόκειται για... πόλεμο ανακοινώσεων αλλά για άμυνα του Παναθηναϊκού στη συγγραφική μανία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού. 
 
Προς τους μανιώδεις συντάκτες ανακοινώσεων έχουμε να πούμε το εξής: Ο εφιάλτης θα είναι πάντα εδώ ώστε να τον βλέπετε στον ύπνο αλλά και στον ξύπνιο σας».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
Μπάσκετ
Ανακοινώσεις/Ενημερώσεις