Έντυπη Έκδοση

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ

Για επιλεκτική ευαισθησία κατηγορεί εμμέσως και ανεπίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για την απόφαση της αναβολής της 6ης αγωνιστικής λόγω του θανάτου του οπαδού του Εθνικού Κώστα Κατσούλα.

Ο Σαββίδης ενημερώθηκε, άγνωστο αν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση Ο Σαββίδης ενημερώθηκε, άγνωστο αν θα υπάρξει επίσημη αντίδραση Θεωρούν πως κόβεται έτσι ο ρυθμός της ομάδας, αλλά πρωτίστως πως το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα δεν λύνεται αναβάλλοντας μία αγωνιστική. Κύκλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης τονίζουν πως «ο κ. Ανδριανός έχει επιλεκτική ευαισθησία κι αυτό γιατί το πρόβλημα που υπάρχει στον αθλητισμό με τη βία δεν είναι ένα σημερινό φαινόμενο. Θα έπρεπε να είχε πάρει αποφάσεις πολύ πριν πεθάνει ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού Κώστας Κατσούλης. Με μια διακοπή στο πρωτάθλημα δεν λύνεται το πρόβλημα».

Είναι φανερό ότι θεωρούν ότι αδικείται η ομάδα τους που έχει απίστευτη φόρμα αυτήν την περίοδο και ευνοείται ο Ολυμπιακός, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τονίζουν, οι ίδιοι κύκλοι, πως «αυτή η αναβολή βολεύει τον Ολυμπιακό, καθώς μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο το κλίμα στον Πειραιά δεν είναι καλό και εν όψει των αγώνων με Μάλμε και ΠΑΟΚ». Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για την απόφαση Ανδριανού μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε με στελέχη της ΠΑΕ, παραμένει όμως άγνωστο αν θα υπάρξει κάποια περαιτέρω επίσημη αντίδραση, κάτι που λόγω της φύσης του θέματος δεν αναμένεται.

Πάντως η αναβολή της 6ης αγωνιστικής ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ θα πάει με τη «βασική» ομάδα να «χτυπήσει» την Γκινγκάμπ και να βάλει θεμέλια πρόκρισης στους «32» του Europa League. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως ο Αναστασιάδης έκανε rotation, όμως πλέον αυτό αποκλείεται. Ο ΠΑΟΚ θα πάει με τους «βασικούς» στη Γαλλία και μετά τρεις εβδομάδες πάλι μ' αυτούς για να νικήσει τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του και να ξεφύγει με 6 βαθμούς.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ