Ηλεκτρονική Έκδοση

Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των «αιωνίων» δεν κόπασε...

Μετά το χθεσινό παραλήρημα από πλευράς ανακοινώσεων τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό σχετικά με την καθαίρεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ήρθαν σήμερα νέες ανακοινώσεις από πλευράς των δύο ομάδων.

Με νέα ανακοίνωσή της Τρίτη (30/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε εκ νέου στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λέγοντας πως περιφρονεί συστηματικά τις αποφάσεις των αθλητικών αρχών και της δικαιοσύνης και ότι δεν δικαιούται να επικαλείται την νομιμότητα αυτός που την παραβιάζει.

«Ο τελευταίος που δικαιούται να επικαλείται την νομιμότητα είναι αυτός που την παραβιάζει. 
 
Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιφρονεί συστηματικά τις αποφάσεις των αθλητικών αρχών και της δικαιοσύνης με αποκορύφωμα την απόφαση της Ε.ΦΙ.Π, που ενώ είναι εκτελεστή από τον περασμένο Ιούλιο δεν έχει γίνει ακόμη σεβαστή. 
 
Πρέπει να δοθεί τέλος σε φαινόμενα τέτοια που διαβρώνουν και υποβιβάζουν τους θεσμούς και αυτό ακριβώς το αυτονόητο επεσήμανε με την προηγούμενη ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός. 
 
Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις», αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων  
 
«Τα παιδία παίζει»
 
Όπως ήταν φυσικό άμεση ήταν η απάντηση από πλευράς του Παναθηναϊκού που με μια λιτή  ανακοίνωση έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός 
 
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
 
«Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει να αναφέρει τα εξής: Τα παιδία παίζει… Έχουμε και σοβαρότερες δουλειές ν’ ασχοληθούμε».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
Μπάσκετ
Ανακοινώσεις/Ενημερώσεις