Ηλεκτρονική Έκδοση

Γιατί...το έκανες αυτό Τάσο!

Μια φράση που λέγεται από τα στόματα πολλών, χωρίς όμως να θέλουν να καταλάβουν πως ο Τάσος Καραμάνος αγωνίζεται για το τώρα και όχι για το μετά.

Οι μέρες περνάνε και ο κόσμος συνεχίζει να αναρωτιέται γιατί ο Καραμάνος σκόραρε κατά του Ολυμπιακού κι έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο. Μια απορία η οποία έχει απαντηθεί από το Σάββατο (27/9) όμως κανείς δεν λέει να καταλάβει...

 
Μπορεί η ήττα του Ολυμπιακού να έχει ξεχαστεί όχι όμως και το γκολ του Τάσου Καραμάνου που έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο. Κι αυτό γιατί ο 24χρονος παίκτης στις 8 Αυγούστου έκανε ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα του, καθώς συμφώνησε να αγωνίζεται στο λιμάνι από το καλοκαίρι του 2015. Ολοι στην θέση του θα χαιρόντουσαν, όμως ο ίδιος αρκετά προσγειωμένος πηγαίνει κόντρα στις καχυποψίες όλων και αποδεικνύει κάθε φορά πόσο επαγγελματίας είναι.
 
Το Σάββατο (27/9) λοιπόν ο Καραμάνος ήταν “πουλημένος”, “ξεφτιλισμένος”, “δανεικός από τον Ολυμπιακό”, αντιπαθητικός στον κόσμο του Ατρομήτου” και άλλα πολλά που ακουγόντουσαν μέχρι το 29ο λεπτό από τους φιλάθλους στο Περιστέρι. Κάπου εκεί ο παίκτης έδειχνε να μην του καίγεται... καρφί για όλα τα "κοσμητικά επίθετα" και απλά να θέλει να κερδίσει η ομάδα του πράγμα που το έδειξε όταν έκανε το 1-0 δοξάζοντας το θεό γι αυτό το... δώρο που έδωσε στον Ατρόμητο.
 
Μετά από αυτό μπορεί να έγινε ο “παικταράς τους" χωρίς να σκεφτούν όλα όσα έλεγαν πριν ο Καραμάνος σκοράρει. Αυτές οι κουβέντες τις εξέδρας που λέγονται χωρίς κανείς να μπαίνει στην θέση των παικτών που αγωνίζονται δανεικοί και στην συγκεκριμένη περίπτωση του Καραμάνου που είναι αναγκασμένος κάθε βδομάδα να δείχνει πως τιμάει την φανέλα με την οποία αγωνίζεται και δεν ενεργεί για άλλο αφεντικό όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι.
 
Ελπίζω η... λάσπη που δέχεται ο δανεικός στον Ατρόμητο Τάσος Καραμάνος να σταματήσει, την στιγμή που ο ίδιος δίνει τις απαντήσεις του εντός γηπέδου...
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός