Έντυπη Έκδοση

Κρήτη: με καραμπίνα στο γήπεδο!

Σκηνές βίας και τρόμου εκτυλίχθηκαν χθες στο Ρέθυμνο, σε αγώνα για την Α' Ρεθύμνου μεταξύ ΑΟ Λιβαδίων και ΟΦ Αρμένων, δείχνοντας πως ενώ παθαίνουμε δεν μαθαίνουμε!

Δεκαπέντε ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Κατσούλη στα Χανιά, στον αγώνα Ηροδότου - Εθνικού Πειραιώς και μία μέρα μετά το θάνατό του από τα τραύματά του, λίγο έλειψε να ακολουθήσουν την ίδια μοίρα και οι παίκτες του ΟΦ Αρμένων.

Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έστησαν ενέδρα στο πούλμαν της αποστολής των φιλοξενούμενων, στους οποίους επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια, ενώ την ώρα του αγώνα προσπαθούσαν συνεχώς να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Ενας εξ αυτών, μάλιστα, είχε μαζί του στην εξέδρα μια κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία απειλούσε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της αντίπαλης ομάδας!

Η αποστολή του ΟΦ Αρμένων αναχώρησε μία ώρα μετά τη λήξη του «παιχνιδιού», την οποία όμως ακολούθησαν τρία αυτοκίνητα που έκλεισαν το δρόμο στο πούλμαν και εν συνεχεία επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι ποδοσφαιριστές Μύρων Δασκαλάκης και Μάρκος Αντρεΐνι (με διάσειση και χτυπήματα από πέτρες), ο προπονητής Λυκούργος Τζαγκαράκης (επίσης από πέτρες) και ο βοηθός προπονητή Μανόλης Κουράτορας που δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στα πλευρά.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αθλητικό ρεπορτάζ
Κρήτη
Ποδόσφαιρο