Ηλεκτρονική Έκδοση

Επίθεση Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση νόμου για ληξιπρόθεσμα

Μετά την πρόταση νόμου που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα ληξιπρόθεσμα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενη και στα εσωτερικά του κόμματος: «Ο κ. Τσίπρας καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να συμμαζέψει το κατακερματισμένο κόμμα του με την πανσπερμία απόψεων για όλα τα θέματα και τελευταία για το χρέος».

Αναφερόμενη στην πρόταση νόμου που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα ληξιπρόθεσμα, σε εφαρμογή των εξαγγελιών του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε: 
«Σήμερα μας ανήγγειλε πομπωδώς ότι αναλαμβάνει νομοθετικές πρωτοβουλίες, καταθέτοντας προτάσεις νόμου.
 
»Σωστά. Γιατί σήμερα είναι η επομένη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία ο συμπρόεδρος κ. Λαφαζάνης ανακάλεσε στην τάξη τους διαφωνούντες, ζητώντας "να αποφεύγονται τοποθετήσεις που ξεφεύγουν από τις Αποφάσεις του κόμματος"».
 
Εστιάζοντας την κριτική κατά του κόμματος στο ζήτημα του χρέους, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως στην ίδια συνεδρίαση, «αποφασίστηκε και η συγκρότηση… Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής "που θα προετοιμάσει το έδαφος για τη συγκρότηση της διαπραγματευτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος", ερχόμενη σε επαφή με "οικονομολόγους, εμπειρογνώμονες και ειδικούς για το ζήτημα αυτό, προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία για το δημόσιο χρέος, να συγκροτήσει το πλαίσιο δράσης και να προλειάνει το έδαφος σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση του προβλήματος"».
 
Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη, «βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη: Την ώρα που η κυβέρνηση διαθέτει όλα τα στοιχεία, διαπραγματεύεται και έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για την επόμενη ημέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνεται με τους ειδικούς για να… προλειάνει το έδαφος. Κατά τα άλλα, ήσαν έτοιμοι να κυβερνήσουν …χθες».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Κυβέρνηση