Ηλεκτρονική Έκδοση

Χωρίς τον Χαρδούβελη οι σημερινές διαπραγματεύσεις

Απουσία του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη πραγματοποιούνται οι σημερινές επαφές με την τρόικα και αυτό λόγω ασθένειας του υπουργού, σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΟΙΚ.

Στις συζητήσεις που έγιναν νωρίτερα στο υπουργείο Οικονομικών ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Ν. Δένδια και τους εκπροσώπους των δανειστών παρών ήταν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρ. Λαζαρίδης.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, σε ερώτηση για την επίμαχη παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα, σχολίασε: 
 
"Κατά την άποψή μας, αυτό το ζήτημα αφορά περισσότερο τη Ν.Δ., το Μαξίμου, τον κ. Χαρδούβελη και τον κ. Σαμαρά. Δεν μας αφορά με την έννοια ότι ξεκαθαρίσαμε την άποψη και θέση μας και μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα "unfair", αλλά από εκεί και πέρα δεν κάνουμε σαν τα στενοχωρημένα παιδιά που δεν τα άφησαν να παίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη σοβαρότητά μας. Αυτή ήταν η στάση του υπουργού, αυτό εμείς τηρήσαμε, μας ενδιαφέρει η διαπραγμάτευση".
Newsroom Enet

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Οικονομικών
Τρόικα
Κύριο θέμα
Προς συμφωνία για κόκκινα δάνεια τρόικα και Δένδιας