Ηλεκτρονική Έκδοση

Media Day του Ολυμπιακού

«Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κύριος Γιαννακόπουλος»

Στην σημερινή επίσημη παρουσίαση του Ολυμπιακού, λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στην Basket League και την Euroleague, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ εξαπέλυσαν νέα σφοδρή επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αιχμές και για ΕΟΚ

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν το ''παρών'' στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ εξαπέλυσαν νέα επίθεση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επαναφέροντας το θέμα της τιμωρίας του, του ντόπινγκ και της φοροδιαφυγής.

Αμφότεροι, πάντως, οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας έδειξαν να μην πτοούνται εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τη φετινή σεζόν και το μέλλον δηλώνοντας ότι όσο… αντέχουν θα είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού. 
 
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε αρχικά για τις ανακοινώσεις των δύο «αιωνίων»: «Εμείς δεν το βλέπουμε ως πόλεμο ανακοινώσεων. Η κοινή γνώμη μαθαίνει την αλήθεια! Είναι πάντα τεκμηριωμένες οι δικές μας ανακοινώσεις», για να πάρει το λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος:
 
«Εμείς, τοποθετούμαστε σε πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκου είναι έκπτωτος! Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Αν δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα βέβαια, είναι άλλο θέμα. Τώρα αυτά που λέει... επειδή είπαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Τι θέλει και χτυπιέται; Ο Χάντζος τελείωσε από εκεί που είναι κι αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό! Καλό είναι να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους ο κύριος Χάντζος! Οι ίδιοι δεν ζητούσαν έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς;.
 
Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κύριος Γιαννακόπουλος; Δεν καταλαβαίνω... Θέλουμε πρωτάθλημα με αλητεία; Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που πάνε οι μπράβοι και κυνηγάνε τους διαιτητές; Να βγάλουμε κι εμείς μια εφημερίδα, να την ονομάσουμε "κόκκινη" και να γράφουμε τα δικά μας!
 
Η μοναδική ανακοίνωση που δεν απάντησε ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν στην τοποθέτηση μου ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα. Τι θέλει; Δεν πρέπει να μας πει; Μπήκε στο αρχείο η υπόθεση του με τον στοιχηματισμό στη Μαλαισία; Ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό στη Μαλαισία. Το να μένουν σκιές δεν ευνοεί κανέναν!Ο Παναθηναϊκός έχει έναν τρόπο κι έχει κερδοφόρο ισολογισμό, εμείς πάλι όχι. Πληρώνουμε αναλογούντες φόρους, φόρο στην επιτροπή ανταγωνισμού κλπ. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει βρει μια άλλη πατέντα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένουμε να έχουν και δεύτερο κερδοφόρο ισολογισμό! Το πως καταφέρνει ο Γιαννακόπουλος κι έχει θετικό ισολογισμό στο ελληνικό μπάσκετ, δεν μπορώ να το καταλάβω!» πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
 
Όσο για το  προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Είναι καλό ότι θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε από νωρίς τι γίνεται στην Ελλάδα, ποιος είναι καλύτερος. Επίσης είναι καλό ότι το ματς θα γίνει τώρα και δεν θα παίξουμε τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό. Περιμένουμε ακόμα τις προσκλήσεις από τον Γιαννακόπουλο για τους τελικούς στο Ελληνικό. Ας γίνει στην επαρχία να χαίρεται ο Βασιλακόπουλος»
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ
Ολυμπιακός
ανακοίνωση