Ηλεκτρονική Έκδοση

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Πειραιά ο χρυσαυγίτης Νίκος Κούζηλος

Στη θέση του επί χρόνια υπάλληλος του Δήμου Πειραιά

Με επιστολή μέσα από τη φυλακή, παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Πειραιά ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος, ο οποίος είχε κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στις τελευταίες εκλογές. Οι λόγοι της παραίτησής του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ενώ τη θέση του πήρε ο πρώτος επιλαχών Ηλίας Κατσαφάδος, ο οποίος εργάζεται για πολλά χρόνια στον Δήμο Πειραιά.

Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ Όπως έγραφε η εφημερίδα το «Έθνος» πρόκειται για «κρατικοδίαιτο», ο οποίος ενώ είχε προσληφθεί στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1», επί δημαρχίας Χρήστου Αγραπίδη και παρέμεινε στο νέο σχήμα ΔΗΡΑΠ επί δημαρχίας Παναγιώτη Φασούλα, εδώ και πολύ καιρό είναι αποσπασμένος στο γραφείο του αναπληρωτή δημάρχου Αναστάσιου Κάρλε και παρατύπως το δεξί του χέρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πληρώνεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά δεν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του εκεί, αφού για αδιευκρίνιστους λόγους του έχουν ανατεθεί διάφορα πόστα στο δημαρχείο. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος λόγω διαταραχής της σχέσης του με τον κ. Κάρλε αποφάσισε από υπάλληλος να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Χρυσή Αυγή.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Χρυσή Αυγή