Έντυπη Έκδοση

«Εφαλτήριο νέας πορείας το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ»

Η ΔΗΜΑΡ προσέρχεται σε ένα συνέδριο που μπορεί και πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο μιας νέας πορείας, τόνισε χθες ο Φ.Κουβέλης κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος. Ο ίδιος εκτίμησε ότι τα μέλη της ΔΗΜΑΡ εγγυώνται τις προοπτικές και την ενδυνάμωσή της. Το συνέδριο ξεκινά σήμερα το απόγευμα στο «Cine Κεραμεικός» στο Μεταξουργείο, με ομιλία του Φ. Κουβέλη.

Βασικό ζήτημα είναι η στρατηγική του κόμματος μετά τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές, ενώ αναμένεται να κυριαρχήσουν το θέμα των συμμαχιών -ειδικά με τον ΣΥΡΙΖΑ- στη βάση προγραμματικών συμφωνιών και η στάση απέναντι στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Φ. Κουβέλης έχει δηλώσει ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία παρά μόνο για την «ολική επαναφορά» του κόμματος στην πολιτική σκηνή, έχει δηλώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία στο κόμμα, ενώ έχει ταχθεί και υπέρ της διεξαγωγής εκλογών, υποστηρίζοντας ότι η προεδρολογία βλάπτει την οικονομία και -στο όνομά της- ήδη η χώρα βρίσκεται σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

Οι εργασίες θα κορυφωθούν το βράδυ του Σαββάτου, με τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για το καταστατικό και την απόφαση για την πολιτική κατεύθυνση της ΔΗΜΑΡ. Θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με την εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΗΜΑΡ