Έντυπη Έκδοση

Ανοια χτύπησε τον Μάλκολμ Γιανγκ

Ο Μάλκολμ Γιανγκ, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του αυστραλιανού μουσικού συγκροτήματος AC/DC, πάσχει από άνοια. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά του με ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το περιοδικό «Rolling Stone»: «Ο Μάλκολμ πάσχει από άνοια και η οικογένειά του σας ευχαριστεί για το σεβασμό της ιδιωτικότητά της».

Ανακοινώνοντας το νέο άλμπουμ «Rock or Bust», την περασμένη εβδομάδα, το συγκρότημα επιβεβαίωσε ότι ο 61χρονος Γιανγκ δεν θα επέστρεφε στην πρώτη γραμμή. «Δυστυχώς, λόγω της κατάστασής του, ο Μάλκολμ δεν θα επιστρέψει στην μπάντα. Οι AC/DC θα πραγματοποιήσουν περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ "Rock or Bust" το 2015», είχαν αναρτήσει οι AC/DC στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Μάλιστα, όπως δήλωσε το συγκρότημα, ο ανιψιός του Ανγκους και του Μάλκολμ Γιανγκ, Στίβι, θα συμμετάσχει στο άλμπουμ και θα τους ακολουθήσει στην περιοδεία.

Η hard rock μπάντα ιδρύθηκε στο Σίδνεϊ το 1973 από τον Μάλκολμ και τον αδελφό του Ανγκους, έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ κι έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της ροκ παγκοσμίως, με επιτυχίες, όπως οι «Dirty Deeds Done Dirt Cheap» και «Highway to Hell».

Επιμέλεια: ΙΣΙΔΩΡΑ ΖΑΝΝΙΚΟΥ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Πρόσωπα
Μουσική
Υγεία