Έντυπη Έκδοση

Στερνό αντίο στον Κατσούλη

Πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων τον αδικοχαμένο Κώστα Κατσούλη, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα. Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΕΠΟ, η Super League και η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του Κώστα Κατσούλη είχε ζητήσει αντί για στεφάνια να δοθούν χρήματα στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά ή σε οποιαδήποτε άλλη δομή που υποστηρίζει τους αδυνάτους.

Το σύνθημα «Κώστα Ψυχάρα για πάντα Εθνικάρα» ακούστηκε κατά την εξόδιο ακολουθία, ενώ στον επικήδειο ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Κρήτης, Νίκος Τζώρτζογλου, ζήτησε να διακοπούν όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μέχρι η Πολιτεία να λάβει μέτρα για την καταπολέμηση της βίας, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια με τραγική κατάληξη. «Είναι η ώρα να σταματήσει η οπαδική βία. Αν σε μια βδομάδα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα θα έχουμε πάλι τα ίδια σε λίγο καιρό», επισήμανε.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς, Αλέξης Αγγελόπουλος, χαρακτήρισε το θάνατο του 46χρονου «μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

* Ανέβαλε και τα φιλικά ματς του Σαββατοκύριακου ο Γιάννης Ανδριανός, με νέα, διευκρινιστική, τρίτη κατά σειρά απόφασή του. Συνεπώς, νεκρώνουν τα πάντα αναφορικά με την αθλητική δράση μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, σε ένδειξη σεβασμού της μνήμης του αθώου φιλάθλου, που έπεσε θύμα της τυφλής γηπεδικής βίας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Αυτοκτονίες/Θάνατοι/Δυστυχήματα
Αθλητισμός
Βία
Αθλητική βία