Ηλεκτρονική Έκδοση

Kρίσιμο συνέδριο για τη ΔΗΜΑΡ

Ξεκινούν το απόγευμα οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής, στη σκιά των δημοσκοπήσεων που φέρουν το κόμμα να έχει χαμηλά ποσοστά. Οι σύνεδροι καλούνται να αποφασίσουν για την μελλοντική πορεία του κόμματος ενόψει και της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς και εάν πρόκειται να συμπλεύσουν μετεκλογικά με το ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που αναδειχθεί πρώτο κόμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ θα απουσιάζουν τα στελέχη της λεγόμενης "μεταρρυθμιστικής" τάσης του Σπύρου Λυκούδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φώτης Κουβέλης θα δεχθεί σκληρή κριτική για τους χειρισμούς του το τελευταίο διάστημα ενώ και ο ίδιος-στην εισήγησή του- θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση του για το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και των συνεργασιών της ΔΗΜΑΡ.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν με την ομιλία του Φώτη Κουβέλη- που αναμένεται να διεκδικήσει ην επανεκλογή του- και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, πλήν της Χρυσής Αυγής που δεν προσκλήθηκε.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΗΜΑΡ