Ηλεκτρονική Έκδοση

Νέα τροπή στην δολοφονία Κατσούλη

Tο κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, πέρασε την Πέμπτη ο τραυματίας από τα επεισόδια στον αγώνα του Ηροδότου για να κατονομάσει δύο άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, ανατρέποντας τα μέχρι στιγμής στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας του Κώστα Κατσούλη

Ανατροπές και νέα δεδομένα σημειώνονται στην υπόθεση δολοφονίας του Κώστα Κατσούλη από οπαδούς του Ηροδότου, καθώς φαίνεται πως ο δράστης δεν είναι ένας εκ των συλληφθέντων.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη το πρωί έφτασαν στο Ηράκλειο δύο οπαδοί του Εθνικού, οι οποίοι βρέθηκαν  στην «εμπόλεμη ζώνη» του γηπέδου του Ηροδότου που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό Κώστα Κατσούλη.  Ο 40χρονος μαζί με την  34χρονη αρραβωνιαστικιά του συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, Πέτρο Μαντούβαλο που παρίσταται ως πολιτική αγωγή, κατέθεσαν ενώπιων των αρχών. Ο 40χρονος υπέδειξε και κατονόμασε δυο άτομα, πέραν των τεσσάρων συλληφθέντων, έχοντας μάλιστα όλα τα  στοιχεία που αποδεικνύουν την εμπλοκή τους. Mάλιστα οι δύο φίλαθλοι,  αναγνώρισαν από φωτογραφίες τους δράστες ως πρωταγωνιστές των επεισοδίων και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για «χαρακτηριστικό δίδυμο» με «χαρακτηριστική δράση» στο γήπεδο του Ηροδότου. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Καταθέσεις & Μαρτυρίες
Δικαιοσύνη
Ποδόσφαιρο
Αθλητική βία