Έντυπη Έκδοση

Κάντε κλικ

Συμμαζeψτε τα ταξίδια σας!

www.tripit.com

Ολα όσα θέλετε και αφορούν τα ταξίδια σας μπορούν να... συμμαζευτούν με τη βοήθεια αυτού του εξαιρετικού πολυεργαλείου. Το tripit σάς βοηθά να έχετε στο tablet ή στο κινητό σας κάθε πληροφορία που σχετίζεται με το επόμενό σας ταξίδι χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε ένα σωρό χαρτιά και έγγραφα μαζί σας. Από τα εισιτήριά σας μέχρι χάρτες και προορισμούς που δεν θέλετε να χάσετε και από τις κρατήσεις των ξενοδοχείων σας μέχρι τις ώρες των συγκοινωνιών που θέλετε να προλάβετε, όλα μπορούν να τακτοποιηθούν άριστα και εντελώς δωρεάν με τη βοήθεια αυτής της υπηρεσίας. Είτε ταξιδεύετε συχνά είτε πάλι αυτό γίνεται μία στις τόσες, βάλτε στα αγαπημένα σας αυτό το site γιατί θα το χρειαστείτε!

Περίεργα & λίστες

http://news.distractify.com

Αν σας αρέσουν τα παράξενα και τα περίεργα, αν θέλετε έναν διαδικτυακό προορισμό που να σας χαλαρώνει και να σας κάνει να χαμογελάτε, να προβληματίζεστε, να «ταξιδεύετε», τότε αυτό το site είναι όλα όσα ζητάτε. Γιατί εδώ θα βρείτε σε λίστες ό,τι παράξενο και περίεργο κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, που μπορεί να είναι παράλληλα και εξαιρετικά ενδιαφέρον ως πληροφορία ή παντελώς άχρηστο, απλά για να σας βγάλει για λίγο από την καθημερινότητά σας. Και για να πάρετε μια γεύση: Οι 40 πιο εντυπωσιακές εγκαταλελειμμένες τοποθεσίες, 20 γάτες που πιθανότατα ήταν... σκύλοι στην προηγούμενη ζωή τους, εντυπωσιακές σπηλιές από πάγο, 24 πράγματα που μαθαίνει κανείς για τον εαυτό του ταξιδεύοντας μόνος, 33 παράξενα βιβλία και πολλά πολλά ακόμα. Δείτε το!

e-βιβλία

www.gutenberg.org

Και τώρα κάτι για τους βιβλιόφιλους παγκοσμίως. Εδώ θα βρείτε μια εξαιρετική συλλογή δωρεάν e-βιβλίων που μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε online. Παρ' ότι τίποτα μα τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση του να κρατάς ένα βιβλίο και να γυρίζεις μία μία τις σελίδες του, να μυρίζεις το άρωμά του και να ταξιδεύεις μαζί του, στη νέα εποχή, και για όσους αγαπούν τη διαδικτυακή ανάγνωση, αυτός ο ιστότοπος θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Οσοι πιστοί λοιπόν...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επιστήμη & Τεχνολογία
Στη στήλη
www.